Konusanlar 44 neden yok?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Konuşanlar 44 neden yok?​

üst kurul’da oy çokluğuyla konuşanlar programının 44. bölümü nedeniyle exxen’e idari para cezası uygulanırken bahse konu bölümün exxen’in yayın kataloğundan çıkarılmasına da karar verilmiş.

Konuşanların en komik bölümü hangisi?​

şimdiye kadarki bana göre en komik bölümü olan 12. bölümü yayınlanmış program. konuk formata uymuyor ve hiçbir faydası yok yazmıştım, son bölümlerde olmaması da ritmi arttırmış. hasan can kaya’nın ünlü yok çünkü ben ünlü oldum lafı da apaçık bir şaka bence.
Hakkı Dayı öldü mü?
Hakkı Dayı Öldü, Şehit Oldu! – Teşkilat 46.
Konuşanlar 44 bölüm nerede?
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun CHP’li üyesi İlhan Taşcı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “RTÜK, Hasan Can Kaya’nın EXXEN’de yayınlanan Konuşanlar adlı programın 44. bölümü ile Netflix’de yayınlanan ‘More the Merrier’ adlı filmin katalogdan/ platformdan çıkartılması kararı verdi.

Konuşanlar nerede yayınlanacak?​

Konuşanlar, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN’de.

Konuşanlar yeri neresi?​

Büyük bir ilgiyle seyredilen program Grand Pera’da çekilmektedir. Grand Pera’nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul’dur.
Hasancan Musa kaçıncı bölüm?
Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar Talk Show programında Musa Toktaş 13. bölümde yer alıyor. Bölümün en çok çarpı alanı olan Musa programda da şampiyon olmuştu. Konuşanlar’ın en çok izlenilen bölümlerinden birisi 13. bölüm. Şuana kadar 6.3 milyon izlenme almıştır.
Konuşanlar Musa hangi bölüm Exxen?
KONUŞANLAR ‘ MUSA ‘ HANGİ BÖLÜMDE? Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar Talk Show programında Musa Toktaş 13. bölümde yer alıyor.
Hakkı Dayı, bomba yüklü bir aracın içinde ekrana geliyor. Aracın bir anda patlaması ile ekip arkadaşları gözyaşları içinde kalıyor. Dizinin Hakkı Dayı’sı Tuncer Salman dizinin kadrosunda ayrılıyor.
Radyo Televizyon Üst Kurulu Üst Kurulu, Hasan Can Kaya’nın ‘Konuşanlar’ programı için Exxen’e idari para cezası uygularken 44. bölümün katalogtan çıkarılmasına karar verildi. Hasan Can Kaya’nın ‘Konuşanlar’ programını inceleyen RTÜK, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yayıncı EXXEN’e yaptırım kararı aldı.
Konuşanlar hangi ilde?
Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen Konuşanlar programı seyircilerin aktif olan konuştuğu hikayelerini anlattığı bir komedi-eğlence programı olarak biliniyor. Programın sunucusu olan Hasan Can Kaya aynı zamanda formatın da sahibi.
Konuşanlar Musa Exxen de kaçıncı bölüm?

Konuşanlar Apo kaçıncı bölümde geldi?​

Apo’dan mesaj gelse mutsuz olurdum! – Konuşanlar 10. Bölüm – YouTube.

Geri