AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kontakt lens gozde ne kadar sure kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kontakt lens gözde ne kadar süre kullanılır?​

Lensler doktor tavsiyesi ve materyal özelliklerine göre gözde uzun süreli kalabilmektedir. Geniş üretim parametreleri ile uygun lensin bulunması ve bakimi kolay olan lenslerdir. 30 gün kullanılmak üzere üretilmiştir, doktor tavsiyesi ve lens materyal özelliklerine göre 1-30 gün arasında gözde kalabilir.

Acuvue Oasys nasıl saklanır?​

içinde saklamayın. Sadece taze çok amaçlı solüsyonları kullanın, böylelikle lensleriniz ya da lens kaplarınız kontamine olmaz.
Işığa duyarlı lens Nedir?
Fotokromik lensler, iç mekanda şeffaf (veya şeffafa yakın) olan ve güneş ışığına maruz kaldığında otomatik olarak kararan gözlük camlarıdır. Fotokromik lensler için bazen kullanılan diğer terimler arasında “ışığa duyarlı camlar” ve “değişken renkli camlar” yer alır.

1 aylık lens en fazla ne kadar kullanılır?​

Aylık şeffaf lensler, bugün hem Türkiye’de hem de Avrupa’da sıklıkla tercih edilen bir lens türüdür. Bazı özel koşullar bu süreyi elbette ciddi anlamda etkileyebilir; ancak yine de aylık şeffaf lensleri üç aya kadar kullanmak mümkündür.

HydraGlyde ne demek?​

Özel HydraGlyde ® Nem Matrisi , lenslerin gün boyunca sürekli olarak nemli kalmasını sağlamak için lens yüzeyini kalıcı nemle çevreler. HydraGlyde ® Moisture Matrix, yumuşak kontakt lensleri nemlendirmek için tasarlanmış ve özellikle silikon hidrojel lensler için tasarlanmış tescilli bir nem teknolojisidir.
Lensci nasıl bir site?
araştırdım, internetten lens siparişi verebileceğiniz siteler arasında en uygun olanı bu. ayrıca, genelde diğer firmaların tedarik için beklettikleri büyük numara lensleri 2 günde elime ulaştırdılar. çok defa sipariş verdim, bir defa bile beni hayal kırıklığına uğratmadılar.

Uzun süre lens kullanmak göze zarar verir mi?​

Ancak kontrolsüz kullanılan renkli lens kişide; kısa süreli görme kaybı, göz kapağında aşırı çapaklanma ve gözün güneş ışığına olan hassasiyeti arttırır. Uzun süre kullanılan lens, geçici bir süreliğine gözün korneasını inceltebilir. Gece lens çıkarılmadan yatıldığında zamanla alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Geri