AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Konsantre protein ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Konsantre protein ne demek?​

Konsantre whey proteini, whey’in çok küçük delikli filtrelerden geçirilerek su, mineral ve diğer organik materyallerden arındırılmasıyla elde edilir. p-85 arasında protein ve %5 oranında laktoz içerir. Ürünün içindeki protein miktarı genelde WPC85 şeklinde gösterilir.

Izole protein farkı ne?​

İzole protein ise; protein oranı daha yüksek, karbonhidrat, yağ ve laktoz içeriği bakımından yalıtma işlemine tabii tutulmuş ürünlere verilen isimdir. Geçtiği ek üretim süreci nedeniyle genellikle daha maliyetlidir. Eğer hedefiniz vücut yağınızı düşük tutmak ise en iyi seçimler arasındadır.
CFM protein ne demek?
CFM, Çapraz Akış, Mikrofiltrasyon anlamına gelir. CFM süreci, proteini daha etkili bir şekilde izole etmek için laktoz, yağ ve diğer istenmeyen malzemelerden arındırmak için seramik filtreler kullanan, tamamen kimyasal içermeyen, birinci sınıf bir üretim sürecidir.
4whey protein nasıl?
Sabah kalkar kalkmaz ve antrenmandan hemen sonra 1’er şase ürünü 300-350 ml su veya süt ile tüketebilirsiniz. Orta Seviye Sabah kalkar kalkmaz ve antrenmandan hemen sonra 1’er şase ürünü 300-350 ml su veya süt ile tüketebilirsiniz.

Whey protein farkı nedir?​

– Whey Protein tozu tamamen süt ve peynir altı suyu üzerinden elde edilir. – Normal protein tozları farklı bileşenler laboratuvar bünyesinde bir araya getirilerek hazırlanır. – Whey Protein tozu daha yüksek protein kaynağı içerir. – Whey Protein tozunda aynı zamanda belirli miktarlarda yağ ve şeker de bulunur.

CFM Supplement nedir?​

Alman üretimi olan ve protein kalitesi üst düzeyde olan Weider CFM Whey, CFM teknolojisi ile ayrıştırılarak saflık oranında üst düzeyde bir üründür. Biyolojik değerleri yüksek olan Weider CFM’in emilim hızı ve miktarı birçok proteine göre çok daha hızlıdır.
ProTouch Nutrition ne malı?
Menşei ülke Türkiyedir. Ana bileşenleri menşei ülkesi Türkiye’den farklıdır.
ProTouch protein tozu nasıl?
çilekli ve çikolatalı aldım. çilekli güzel, çikolatalıysa orta. sadece tatlandırıcı basmışlar gibi çikolatadan çok. fiyat performans oranı başarılı. gelecekten gelen edit: dostlar gayet güzel bir protein tozu. etkisini kesinlikle hissettim geçen zaman sonunda.

Geri