Konfigürasyon ne demek teknik?
Konfigürasyon, bir ürün veya hizmetin teknik dokümanlarında tanımlandığı ve iyileştirme amacıyla ulaştığı fonksiyonel ve fiziksel karakteristik şeklidir.Konfigürasyon ne demek Diş?
1. Baş, gövde, kol ve bacakların müştereken oluşturduğu şekil, vücudun genel görünümü; 2. molekülü oluşturan atomların diziliş şekli.Konfigürasyon ekleme ne demek?
Konfigürasyon ekleme ne demek?Dilimizde genel olarak konfigüre etmek biçiminde kullanılmakta olan bu kelime düzenlemek veya yapılandırmak manalarına gelmektedir. Konfigürasyon sözcüğü bilgisayar sistemlerinde de sık olarak kullanılmaktadır. Bilgisayar kapsamında özellikle yazılım konfigürasyonu veya donanım konfigürasyonu adı ile kullanılmaktadır.
Konfigürasyon ne demek TDK?
Konfigürasyon ne demek TDK?Konfigürasyon kelime manası olarak yapılandırma manasına gelmektedir.
Konfigürasyon ne demek elektrik?
Konfigürasyon terimi Fransızca configuration kelimesinden gelmiş, gerçek anlamı dış görünüş olmasıyla beraber “yapılandırma” anlamında kullanılmaktadır. Ayrıca konfigürasyon tam olarak bir yönetim sürecidir.Konfigüre ne demek?
Konfigüre Etmek Ne Demektir? Konfigürasyon kelime manası olarak yapılandırma manasına gelmektedir. İngilizcedeki manasına bakıldığında ise atomların uzay üzerindeki dizilimleri ile düzenlerini ifade etmek amacı ile kullanılmaktadır.Konfigürasyon ne iş yapar?
Konfigürasyon ne iş yapar?Konfigürasyon; Fransızca kökenli olup, dış görünüş anlamı taşırken, “yapılandırma” anlamında da kullanılmaktadır. Ayrıca konfigürasyon tam olarak bir yönetim sürecini ifade eder. Bu süreç; kontrol etme, durum değişiklikleri ve denetimleri yapma, ürün ya da hizmetin entegrasyonunu sağlamayı ve korumayı hedefler.
Konfigürasyon yöneticisi ne demek?
Konfigürasyon yöneticisi ne demek?Konfigürasyon mühendisi, işletmede kullanılan teknolojik sistemleri denetleyen ve geliştiren kimsedir. İşletmede yer alan ürün performanslarından sorumludur. Yönetim süreçlerinin tümü görev kapsamı arasında yer alır.