AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kona hangi segment?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kona hangi segment?​

B-SUV Segmenti Lideri Hyundai KONA Yepyeni Özellikleriyle Türkiye’de Satışa Sunuldu. Hyundai Yeni KONA, sofistike bir tasarım ve performanslı motor seçenekleriyle satışa sunuldu. Yeni 1,6 litrelik dizel motor, daha fazla yakıt verimliliği için 48V hafif hibrit sistemle birleştiriliyor.

Kona Electric ne kadar?​

Kona Electric ne kadar?
KONA Elektrik Progressive 100 kW 487.000 TL, KONA Elektrik Progressive 150 kW ise 734.000 TL’ye satılıyor.

Kona nerede üretiliyor?​

Hyundai Kona
Üretim yıl(lar)ı | 2017-günümüze
Montaj | Ulsan, Güney Kore
Tasarımcı(lar) | Luc Donckerwolke Kevin Kang
Gövde ve Şasi

Hyundai Kona SUV mu?​

Hyundai Kona SUV mu?
Hyundai Kona, markanın küçük SUV modeli olarak lanse edildi.

Arona hangi segment?​

geçtiğimiz aylarda tanılan seat’in b segment modeli olan yeni ibiza’nın suv veya crossover olarak adlandırdığımız modelidir efendim arona. yani rakipleri nissan juke, renault captur, skoda yeti, peugeot 2008, opel crossland x gibi modeller olan b segment crossover modelidir.

Kona 4 çeker mi?​

Kona 4 çeker mi?
Hyundai KONA, Türkiye’de 3 farklı donanım seviyesiyle satışa sunuluyor. Modelin giriş seviyesi olan 1.0 litre 120 beygirlik T-GDI motor, 6 ileri manuel ve 4×2 çekiş sistemiyle öne çıkıyor.

Hyundai Kona elektrikli kaç km gider?​

Yüksek kapasiteli versiyonda ise 150kW (204 PS) güç ve 64 kWh’lik batarya bulunuyor bu sayede 449 km’lik karma menzile ulaşabiliyor. Saatte maksimum 167 km hız yapabilen Kona Electric, 0 – 100 km hıza yalnızca 7,6 saniyede ulaşıyor.

Hyundai Kona fiyatı ne kadar?​

Hyundai Kona fiyatı ne kadar?
Kona
Motor | Donanım | Kampanyalı 2021 Model Yılı
1.0 T-GDI 120 PS | Style FL | 448.650 TL
1.6 CRDi 136 PS | Style FL (48V) | 498.900 TL
1.6 CRDi 136 PS | Smart FL (48V) | 528.400 TL
1.6 CRDi 136 PS | Elite FL (48V) | 568.400 TL

Hyundai bayon nerede üretiliyor?​

Hyundai Assan tarafından İzmit’te üretilen Bayon modeline ilişkin Çanakkale Troya Müzesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nda üretimi gerçekleştirilen üçüncü model olan Bayon, SUV segmentine farklı bir bakış açısı getirerek tüm beklentileri karşılamayı hedefliyor.

Hyundai fabrikası kapanıyor mu?​

Hyundai fabrikası kapanıyor mu?
Hyundai Assan Kocaeli İzmit Fabrikası 1 Ay kapanıyor. Hyundai Assan, 20 Ocak-6 Şubat ve 30 Mart-13 Nisan tarihleri arasında üretimi durduracak.

Hyundai Kona mı Skoda Kamiq mi?​

(Kona 1.6 CRDI vs Kamiq 1.6 TDI) – arabavs.com….2020 Hyundai Kona 1.6 CRDI Elite Smart vs 2020 Skoda Kamiq 1.6 TDI Premium Karşılaştırma!
| Hyundai Kona 1.6 CRDI Elite Smart | Skoda Kamiq 1.6 TDI Premium
Beygir | 136 HP | 115 HP
Tork | 320 Nm | 250 Nm
0-100 Hızlanma | 9.8 sn | 10.4 sn
Azami Hız | 191 | 192

Kona 4×4 mü?​

Kona 4×4 mü?
Tasarımıyla markanın yeni nesil anlayışını gösteren Kona, 1,6 litrelik turbo benzinli motor, çift kavramalı otomatik şanzıman ve 4×4 aktarma ile şaşırtıcı bir performans vadediyor. Hyundai küçük sınıfta mücadele edeceği yeni SUV’u Kona’yı yollara çıkarttı. Büyük ön ızgara ile Kona agresif bir yüze bürünmüş.
B-SUV Segmenti Lideri Hyundai KONA Yepyeni Özellikleriyle Türkiye’de Satışa Sunuldu.

Kona full paket hangisi?​

Hyundai Kona Donanım Özellikleri Araç donanım paketi sıralaması N Line > Elite > Smart > Style olarak sunulmaktadır. En dolu paketi N Line olurken; giriş seviyesindeki paketi Style olarak belirlenmiş.

Kona 1.6 dizel kaç beygir?​

Kona 1.6 dizel kaç beygir?
Güç: 120 PS, Maks. Tork: 200 Nm (7DCT) .

Kona benzinli mi dizel mi?​

Eğer dizel Kona alırsanız maksimum hızlanma verisi 191km/s. Benzinli Kona’nın CO2 salınımı 160gr/km iken dizel Hyundai Kona CO2 salınımı 114 gr/km. Benzinli Hyundai Kona yakıt tüketimi ortalaması şehir içinde 7,1 litre olarak ölçülüyor. Dizel Hyundai Kona yakıt tüketimi ortalaması ise 100km’de 4,4 litre.

Kona mı Kamiq mi?​

Kona mı Kamiq mi?
Kamiq mi, Kona mı?…2020 Hyundai Kona 1.6 CRDI Elite Smart vs 2020 Skoda Kamiq 1.6 TDI Premium Karşılaştırma!
| Hyundai Kona 1.6 CRDI Elite Smart | Skoda Kamiq 1.6 TDI Premium
Tork | 320 Nm | 250 Nm
0-100 Hızlanma | 9.8 sn | 10.4 sn
Azami Hız | 191 | 192
Yakıt Tüketimi

Kona mi 2008 mi?​

Peugeot 2008 mi, Hyundai Kona mı?…2020 Hyundai Kona 1.6 CRDI Elite Smart vs 2020 Peugeot 2008 1.5 BlueHDi Allure Karşılaştırma!
| Hyundai Kona 1.6 CRDI Elite Smart | Peugeot 2008 1.5 BlueHDi Allure
Performans
Beygir | 136 HP | 130 HP
Tork | 320 Nm | 250 Nm
0-100 Hızlanma | 9.8 sn | 9.3 sn

Kona 10 kaç beygir?​

Kona 10 kaç beygir?
Karma Tüketim (100 km):

Hyundai Kona kaç km gider?​

Otomobilin WLTP’ye göre menzil değeri yaklaşık 450 kilometre.

Kona 2021 kaç beygir?​

Kona 2021 kaç beygir?
2021 Hyundai Kona teknik özellikleri 2021 Hyundai Kona; 1.0 litrelik benzinli, 1.6 litrelik benzinli ve 1.6 litrelik dizel motor seçeneği ile satın alınabiliyor. 120 beygir güç ve 200 Nm tork üreten 1.0 litrelik motor seçeneğine sahip model, maksimum 180 km/s hız ulaşıyor.

Kona n line kaç beygir?​

Bugün size B sınıfında rakibi olmayan bir modeli anlatacağız: Hyundai Kona N Line. Kaputu altında yatan 1.6 litrelik T-GDI turbo benzinli motorundan tam 198 bg güç üretebilen Kona N Line bu özelliğiyle sınıfında rakipsiz.

Kona ne kadar yakar?​

Kona ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.6 lt.

Kona 4 * 4 mü?​

Tasarımıyla markanın yeni nesil anlayışını gösteren Kona, 1,6 litrelik turbo benzinli motor, çift kavramalı otomatik şanzıman ve 4×4 aktarma ile şaşırtıcı bir performans vadediyor.

Kona 10 nasıl?​

Kona 10 nasıl?
1 ay oldu 2020 1.0 kona style aldım.çekiş gayet iyi rampalarda hiç zorlanmiyor.yakıt 7 civarlarında zamanla düşeceğini umuyorum.vites geçişleri çok iyi ancak 2020 model arabada 4 cam otomatik özelliğinin olmaması,kumandadan cam açma kapama olmaması dezavantaj.benim 2010 focus un boş paketinde bile 4 cam otomatikti.

Hyundai Kona tek şarjla kaç km gider?​

MENZİLİ 484 KİLOMETRE Segmentindeki en uzun sürüş menzillerinden birine sahip olan KONA Elektrik, tek bir şarjla 484 kilometre (WLTP-64 kWh pilli versiyon) yol gidebiliyor.

Hyundai Kona, B-SUV segmentinde yer alan bir modeldir. Yeni özellikleriyle Türkiye'de satışa sunulan Hyundai Kona, şık tasarımı ve performanslı motor seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Yeni 1.6 litrelik dizel motor, daha fazla yakıt verimliliği için 48V hafif hibrit sistemle birleştirilmiştir.

Kona Electric'in Türkiye fiyatları şu şekildedir: KONA Elektrik Progressive 100 kW 487.000 TL, KONA Elektrik Progressive 150 kW ise 734.000 TL'dir.

Hyundai Kona, Güney Kore'de Ulsan'da üretilmektedir.

Hyundai Kona, markanın küçük SUV modeli olarak piyasaya sürülmüştür.

Kona Türkiye'de 3 farklı donanım seviyesiyle satışa sunulmaktadır. Giriş seviyesi olan 1.0 litrelik 120 beygirlik T-GDI motor, 6 ileri manuel ve 4x2 çekiş sistemine sahiptir. Yani Kona, 4 çeker değil, 4x2 çekiş sistemiyle satışa sunulmaktadır.

Hyundai Kona elektrikli versiyonu 150kW güç ve 64 kWh'lik bataryayla 449 km'lik menzile sahiptir. Saatte maksimum 167 km hıza ulaşabilir ve 0-100 km/s hızlanmayı 7,6 saniyede gerçekleştirebilir.

Hyundai Kona'nın fiyatları donanım ve motor seçeneklerine göre değişmektedir. Örneğin 1.6 CRDi 136 PS Elite FL (48V) versiyonu 568.400 TL'den satışa sunulmaktadır.

Hyundai Kona'nın en dolu donanım paketi N Line olup, en giriş seviyesindeki paketi Style olarak belirlenmiştir.

Kona'nın 1.6 dizel versiyonu 136 beygir güç üretebilmektedir.

Hyundai Kona'nın motor seçiminde benzinli ve dizel seçenekleri bulunmaktadır. Dizel seçeneği daha düşük CO2 salınımı ve daha düşük yakıt tüketimi sunmaktadır.

Kona, 4x4 çekiş sistemine sahip bir model değildir. Türkiye'de satılan modellerde çift kavramalı otomatik şanzıman ve 4x2 çekiş sistemi bulunmaktadır.

Hyundai Kona N Line modeli, 1.6 litrelik T-GDI turbo benzinli motorundan 198 bg güç üretebilmektedir.

Hyundai Kona'nın yakıt tüketim değerleri yaklaşık olarak şu şekildedir: Şehir içi 6.6 lt, Şehir dışı 5.0 lt, Karma tüketim 5.6 lt'dir.

Hyundai Kona Elektrik modeli, WLTP standardına göre tek şarjla 484 kilometre menzil sağlamaktadır. Bu segmentindeki en uzun menzillere sahip modellerden biridir.

Geri