AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Koleksiyon Mobilya hangi pazarda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Koleksiyon Mobilya hangi pazarda?​

Halka arz edilen Şirket payları 04/03/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 1,45 TL/pay baz fiyat, “KLSYN.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Koleksiyon halka arz nasıl alınır?​

Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 850 222 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.
Koleksiyon Mobilya ne iş yapar?
-Koleksiyon, tasarım bilgisi, üretim kolaylıkları ile kültür, turizm, eğitim, sağlık tesisleri, ev, ofis, banka ve iş merkezleri için mobilya tasarım üreten bir organizasyondur. İthalat, ihracat ortak girişim, tasarım ve lisanslı üretim anlaşmaları ile faaliyetlerini uluslararası düzeyde geliştirmektedir.

Koleksiyon Mobilya halka arz alınır mı?​

Türkiye’nin öncü markalarından biri olan, 33 ülkede faaliyet gösteren Koleksiyon Mobilya’nın, şirket paylarının halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurusu onaylandı.

Koleksiyon Mobilya kaçtan halka arz oldu?​

OYAK Yatırım’dan KAP’a yapılan açıklamaya göre, Koleksiyon paylarının mevcut halka arzında fiyat 1,45 TL olarak açıklanmış olup halka arz büyüklüğü 156.389.680,40 TL olarak gerçekleşti.
Koleksiyon Mobilya ne zaman halka arz olacak?
Koleksiyon Mobilya Sanayi A.Ş. paylarının halka arzı için 24 – 25 Şubat 2022 tarihleri arasında talep toplama işlemleri tamamlanmıştı. Halka arz sonuçları bugün açıklandı.

Koleksiyon Mobilya halka arz oransal mı?​

Koleksiyon Mobilya, toplamda 107.854.952 nominal değerli payı halka arza konu edecek. Şirketin dağıtım yöntemi ise oransal dağıtım olarak belirlendi.

Koleksiyon Mobilya ne kadar verdi?​

Koleksiyon’un sermayesinin 337.046.732 TL’den 431.419.816 TL’ye çıkarılması nedeniyle artırılan 94.373.084 TL nominal değerli pay ve mevcut ortaklardan Faruk Malhan, Mehmet Koray Malhan, Doruk Malhan ve Ayşe Malhan’ın sahip olduğu 13.481.868 TL nominal değerli pay olmak üzere toplam 107.854.952 TL nominal değerli pay …

Geri