AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Koleksiyon Mobilya halka arz esit mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Koleksiyon Mobilya halka arz eşit mi?​

Koleksiyon Mobilya, toplamda 107.854.952 nominal değerli payı halka arza konu edecek. Şirketin dağıtım yöntemi ise oransal dağıtım olarak belirlendi.

Hitit Bilgisayar halka arz eşit mi?​

Hitit Bilgisayar halka arz eşit mi?
Paylarının yüzde 27,6’sının halka arzı için 23 – 24 – 25 Şubat 2022 tarihleri arasında ÜNLÜ & Co liderliğinde talep toplayacak olan şirketin halka arz fiyat aralığı 11,50-12,50 TL olarak belirlenmiştir. Şirketin dağıtım yöntemi ise taslak izahnamede yer alan bilgiye göre oransal dağıtım yöntemine göre yapılacak.

Koleksiyon halka arz ne zaman?​

Koleksiyon Mobilya Sanayi A.Ş. paylarının halka arzı için 24 – 25 Şubat 2022 tarihleri arasında talep toplama işlemleri tamamlanmıştı. Halka arz sonuçları bugün açıklandı.

HTTBT ne zaman işlem görecek?​

HTTBT ne zaman işlem görecek?
Halka arz edilen Şirket payları 03/03/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 12,25 TL/pay baz fiyat, “HTTBT.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir.

Koleksiyon Mobilya eşit mi oransal mı?​

KOLEKSİYON MOBİLYA HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI? Koleksiyon mobilya halka arz Oransal Dağıtım Yöntemine göre yapılacaktır.

Koleksiyon Mobilya halka arz nasıl alınır?​

Koleksiyon Mobilya halka arz nasıl alınır?
Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 850 222 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.

Hitit Bilgisayar halka arz hangi banka?​

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Halka Arzı Başvuru Kanalları: Halka arz taleplerinizi, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’nda “Yatırım” menüsü altında bulunan “Halka Arz” – “Hisse Senedi Halka Arz” adımından ve Garanti BBVA Mobil’de “İşlemler” – “Yatırımlar” menüsündeki “Halka Arz” adımından yapabilirsiniz.

Hitit halka arz nereden alınır?​

Hitit halka arz nereden alınır?

Hitit Bilgisayar halka arzı için başvuruları Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA Mobil üzerinden yapabilirsiniz. İnternet Bankacılığı'nda "Yatırım" menüsü altında bulunan "Halka Arz" - "Hisse Senedi Halka Arz" adımından veya Mobil uygulamada "İşlemler" - "Yatırımlar" menüsündeki "Halka Arz" adımından başvuruda bulunabilirsiniz. Bu kanallardan taleplerinizi ileterek Hitit Bilgisayar halka arzına başvurabilirsiniz.

Geri