AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Koleksiyon halka arz esit mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Koleksiyon halka arz esit mi?​

Koleksiyon Mobilya, toplamda 107.854.952 nominal değerli payı halka arza konu edecek. Şirketin dağıtım yöntemi ise oransal dağıtım olarak belirlendi.

Koleksiyon Mobilya sahibi kim?​

Mimar Faruk Malhan, Koleksiyon Mobilya’nın kurucusudur. Faruk Malhan, Haziran 2013 itibariyle Tasarım Vakfı İstanbul’un kuruluşuna öncülük yapmıştır.
Koleksiyon mobilya halka arz Oransal Dağıtım Yöntemine göre yapılacaktır.
Hitit Bilgisayar halka arz eşit mi oransal mı?
Paylarının yüzde 27,6’sının halka arzı için 23 – 24 – 25 Şubat 2022 tarihleri arasında ÜNLÜ & Co liderliğinde talep toplayacak olan şirketin halka arz fiyat aralığı 11,50-12,50 TL olarak belirlenmiştir. Şirketin dağıtım yöntemi ise taslak izahnamede yer alan bilgiye göre oransal dağıtım yöntemine göre yapılacak.
Koleksiyon Mobilya hisse ne zaman işlem görecek?
Halka arz edilen Şirket payları 04/03/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 1,45 TL/pay baz fiyat, “KLSYN.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.

Koleksiyon Mobilya ne zaman borsaya girecek?​

Halka arz edilen Şirket payları 04/03/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 1,45 TL/pay baz fiyat, “KLSYN.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Koleksiyon Mobilya halka arz nasıl alınır?​

Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 850 222 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.
Bir yatırım amacı olarak öne çıkan oransal dağıtım, şirketler üzerinden gerçekleştirilen bir işlemdir. Borsa üzerinden yaşanması ile beraber, farklı amaçlar ve seçenekler üzerinden ele alınır. Oransal Dağıtım Nedir? Oransal dağıtım aynı zamanda halka arzda oransal dağıtım olarak bilinmektedir.
Hitit Bilgisayar halka arz Nedir?
Hitit Bilgisayarın halka arz sonuçlarına göre, şirkete 49.868 yatırımcıdan halka arz edilen 35.192.308 TL nominal değerli payların 2,9 katına denk gelen 103.001.112 TL nominal değerli filtrelenmemiş pay talebi geldi. Ünlü Menkul Değerler Hitit Bilgisayar’ın halka arzına ilişkin sonuçları paylaştı.

Geri