AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kolda ben olmasi ne anlama gelir?

Editör

Yeni Üye

Kolda ben olması ne anlama gelir?​

Kollarda bulunan benler: Kişinin çok kibar olduğuna ve mutlu bir evlilik hayatı olacağına işaret eder. Dirsek bölgesine yakın ise erkek hayatla çok mücadele edecek ve genç yaşta dul kalabileceğine işaret olabilir. Parmaklarda bulunan ben: Genellikle hileci ve her konuda aşırıya kaçan insanları işaret eder.

Dudakta ben olması ne anlama gelir?​

Dudakta ben olması ne anlama gelir?
Dudak: Üst dudağın sağ ya da sol köşesinde bulunan ben, iyi yemekten ve her zaman hayatta güzel olan şeylerden zevk aldığınızı gösterir. Dudağın altında ben bulunması ise çocuklarınızın başarılı olacağı anlamına gelir. Boyun: Boyunda ben; baş ve gövdeyle, yani ruh ve fizikle bağlantı anlamına gelir.

Yanakta ben olması ne anlama gelir?​

Yanakta bulunan benler yalnızlığı, sakin olamamayı ve bir aile oluşturma ihtiyacını simgeliyor. Eğer gülümsediğinizde ben bir kırışık içine giriyorsa, bu hayatınızda olası bir kaza yaşamanız anlamına gelebiliyor.

Sag kolda ben ne anlama gelir?​

Sag kolda ben ne anlama gelir?
İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre koldaki ben sayısının fazla olması, cilt kanseri ya da melanom riskinin yüksek olduğuna işaret edebiliyor. Araştırmacılara göre bir kolda 11’den fazla ben bulunması, kanser riskinin ortalamadan yüksek olduğunun belirtisi.

Güzellik beni nedir?​

1. dudakların çapraz üst kısmında yer alan ben, siyah leke. marilyn monroe, cindy crawford gibi kadınların dudaklarının kenarında bulunan bu ben, bazı insanlarca fetiş öğesi olarak görülür ve güzellik sembolü olarak tanımlanır.

Kanser ben nasıl anlaşılır?​

Kanser ben nasıl anlaşılır?
Cilt üzerinde mevcut bir benin büyümesi, kanaması, renk değiştirmesi veya kanayan yaralar olması, kanserleşme lehine bulgulardır. Sağlam deriden köken alan melanomda önce deride kahverengi yama şeklinde lekeler başlayabilir. Bu evrede tanı konulmazsa lekenin rengi giderek koyulaşır ve kalınlaşır.

Yüzdeki benler neden oluşur?​

Güneşin zararlı ışınları olan UVB ve UVA ışınları ile cilde temas etmesi ile melenosit hücrelerinin artması ortaya çıkar. Bu durumda ben artışına ve koyulaşmasına etken olmaktadır. Koruma faktörü yüksek güneş koruma kremleri kullanmak gereklidir. Genetik nedenler; benler üzerinde etkili birer rol oynarlar.

Sol kolda ben ne anlama gelir?​

Sol kolda ben ne anlama gelir?
sol kolda; tek bir tane ben varsa: free user anlamına gelmektedir. hayatta çok fazla başarılı olamayıp hazır para yiyici erkeklerde bulunur. iki tane ben varsa: premium user anlamında gelmektedir. asgari ücrete köpekler gibi çalışan ve aşk hayatı yerlerde olan erkeklerde bulunur.

Beni nasıl yok ederiz?​

Benler lazerle ve cerrahi olmak üzere iki farklı yöntemle tedavi edilebilirler. Lazerle ben tedavisinde; İyi huylu benler, deriden kabarık ya da deri seviyesinde olan benler, Er Yag lazer ile tek seferde iz bırakmadan tedavi edilebilmektedir. Erbium lazerin özelliği benleri tek seansta tedavi etmesidir.

Yüzdeki ben neden çıkar?​

Yüzdeki ben neden çıkar?

Yüzdeki benler genellikle genetik faktörlere bağlı olarak oluşurlar. Ebeveynlerinizde veya akrabalarınızda benler varsa, sizde de benlerin olma olasılığı yüksektir. Bunun yanı sıra güneş ışınlarına maruz kalma da ben oluşumunda etkili bir faktördür. Güneşin zararlı UVB ve UVA ışınları cilde temas ettiğinde melanosit hücrelerinin artmasıyla benler oluşabilir. Bu nedenle güneşten korunmak, düzenli olarak güneş kremi kullanmak ve güneş ışınlarından koruyucu giysiler giymek ben oluşumunu azaltabilir. Buna ek olarak hormonal değişimler, hamilelik veya hormonal tedaviler de ben oluşumunu etkileyebilir. Benler genellikle zararsız olsalar da, özellikle büyüyen, renk değiştiren, kanayan veya kaşıntıya neden olan benlerde bir dermatolog tarafından kontrol edilmesi önemlidir.

Geri