SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Kolay Marinesiyle Pamuk Et Tanımı İçin Materyaller
Yarım cm kalınlığında ve el ayası büyüklüğünde kesilmiş 1 kiloya yakın dana eti
Sosu için:
1 yemek kaşığı sirke
Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük uzunluk rendelenmiş soğan
2 diş ince kıyılmış sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber
Çeyrek çay kaşığı karabiber
Kolay Marinesiyle Pamuk Et Tanımı Yapılışı
Etler sos gereçlerine bulanıp 1 gece buzdolabında dinlendirilir.
180 derecelik fırında fırın poşetine konularak 1 saat 10 dk da lokum kıvamına geldi. Benim etim yağsız olduğu için poşeti açıp üstünü kızartmadım kurumaması için.
Etiniz yağlıysa poşeti açıp fırının yalnızca ızgarasını açarak birkaç dakika içinde kızartabilirsiniz.
Yarım cm kalınlığında ve el ayası büyüklüğünde kesilmiş 1 kiloya yakın dana eti
Sosu için:
1 yemek kaşığı sirke
Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük uzunluk rendelenmiş soğan
2 diş ince kıyılmış sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber
Çeyrek çay kaşığı karabiber
Kolay Marinesiyle Pamuk Et Tanımı Yapılışı
Etler sos gereçlerine bulanıp 1 gece buzdolabında dinlendirilir.
180 derecelik fırında fırın poşetine konularak 1 saat 10 dk da lokum kıvamına geldi. Benim etim yağsız olduğu için poşeti açıp üstünü kızartmadım kurumaması için.
Etiniz yağlıysa poşeti açıp fırının yalnızca ızgarasını açarak birkaç dakika içinde kızartabilirsiniz.