Kokoreç-Tantuni Tarifi İçin Malzemeler
500 gram dana kuşbaşı
Kaynatmak için su
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1-2 domates
1 soğan
Yarım demet maydonoz
Tuz
Karabiber
Kokoreç-Tantuni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuşbaşı etleri düdüklüye alıp üzerini geçecek kadar su koyuyoruz.
Kaynamaya başlayınca ağzını kapatıyoruz. 30 dakika sonra açıyoruz.
Suyu kalmış ise suyunu süzüp tencereye sıvı yağ döküyoruz.
Biraz kavurduktan sonra kırmızı toz biber ekliyoruz.
Daha sonra tuz ve karabiberi de ekliyoruz.
Domates, maydonoz ve soğanı yemeklik doğruyoruz salata gibi.
Sadece tuz koyup karıştırıyoruz.
Etleri ekmeğe bolca koyuyoruz ve yapmış olduğumuz salatadan.Afiyet olsun.
Kokoreç-Tantuni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
500 gram dana kuşbaşı
Kaynatmak için su
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1-2 domates
1 soğan
Yarım demet maydonoz
Tuz
Karabiber
Kokoreç-Tantuni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuşbaşı etleri düdüklüye alıp üzerini geçecek kadar su koyuyoruz.
Kaynamaya başlayınca ağzını kapatıyoruz. 30 dakika sonra açıyoruz.
Suyu kalmış ise suyunu süzüp tencereye sıvı yağ döküyoruz.
Biraz kavurduktan sonra kırmızı toz biber ekliyoruz.
Daha sonra tuz ve karabiberi de ekliyoruz.
Domates, maydonoz ve soğanı yemeklik doğruyoruz salata gibi.
Sadece tuz koyup karıştırıyoruz.
Etleri ekmeğe bolca koyuyoruz ve yapmış olduğumuz salatadan.Afiyet olsun.
Kokoreç-Tantuni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı