AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kok cakra ne ise yariyor?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.357
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Kök çakra ne işe yarıyor?​

Kök çakra: Birinci ve en yoğun enerjili çakradır. Kuyruk sokumunda bulunur ve rengi kırmızıdır. Sembolü dört yapraklı nilüfer çiçeğidir. Varoluşun temelini, güvenliği, hayata bağlığı, aidiyet duygusunu temsil eder.
Kök çakra tam olarak nerede?
Kök çakra nerede sorusuna yanıt olarak bu enerji noktasının omurganın en alt bölümünde olduğunu belirtebiliriz. Makat ve cinsel organ arasında, kuyruk sokumunda yer almaktadır. Omurga tabanı olarak da isimlendirilen bir bölgedir.
Kök çakra hangi organları etkiler?
1) İlgili Özellikleri. Omurganın sonunda, kuyruk sokumu bölgesindedir ve dünyadan enerji alır. Bedende etkilediği bölgeler; kan ve hücre yapımı, omurga, kemikler, dişler, tırnaklar gibi bedenin tüm sert bölgeleri, bacaklar, boşaltım sistemi, böbrekler, üreme organları, erkeklerde üreme, makat, kalın bağırsak.

7 çakra nedir özellikleri?​

Yedinci çakra, başın tepe noktasında yer alır. Yukarı doğru açılır ve evrenden enerji alır. Bedende etkilediği bölgeler; beyin, kafatası, sinir sistemi, iskelet sistemi, kas sistemi.
Kök çakra nasıl bulunur?
Sakral çakra göbek deliği ile kasık arasındaki alt karın bölgesidir. Kök çakra açılması için yapılan işlemler bu bölge için de eksiksiz bir şekilde uygulanır. Nefes alındığında enerjinin kök çakradan sakral çakraya geldiği nefes verirken de negatif enerjilerin sakral çakradan çıktığı düşünülür.
Kök çakra nasıl kapanır?
Eğer yaşamsal ihtiyaçlarınızı karşılamakla ilgili sorun yaşıyor, finansal problemler yüzünden stresli bir dönem geçiriyorsanız kök çakranız kapanabilir. Kök çakranız açık olduğunda yaşadığınız fiziksel dünyada kendinizi güvende hissedersiniz.
Kök çakranın kapalı olması durumunda meydana gelebilecek fiziksel rahatsızlıklara yeme bozuklukları, sindirim bozuklukları, diz ağrısı, siyatik ve dejeneratif artrit örnek olarak verilebilir.
 
Geri
Üst