AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kodiaq mi Superb mi?

Editör

Yeni Üye

Kodiaq mı Superb mi?​

Cevap: Superb mi kodiaq mı almalıyım Superb yol tutus ve yuksek hizlarda daha oturakli olur. Kodiaqin da arazidr artisi olur ama yuksek oldugu icin superb kadar yola oturmaz. Ozetle yakit problem olmayacaksa ve icinizde birazda jipe bineyim istegi varsa kodiaq alinir. Ama araziyle isini yoksa superb iyidir.

Kodiaq 14 mu 15 mi?​

Kodiaq 14 mu 15 mi?
Bizde 1.5 TSI var, 2020 model çok memnunuz. 1.5 TSI daha verimli, daha performanslı ve daha az yakıyor. 1.5 şu an o sınıfta açık ara en iyi motor olabilir. atecada kullandım ve şu an makyajlı tiguanım var, çok çok memnunum.

Skoda Karoq Nasıl bir araba?​

Arac benzinli ve yakıt tüketimi fazla olması haricinde herseyiyle harika bir araç. Tiguan’a göre artıları çok daha fazla ve tasarımı çok daha güzel. Bence Nissan Qashqai,honda crv,hundai tucson, Peugeot 3008, seat ateca gibi araçlar ile karoq arasında kararsız kalan olursa kesinlikle karoq’u tercih etsin.Pişman olmaz.

Kodiaq 7 kişilik mi?​

Kodiaq 7 kişilik mi?
Yenilenen Skoda Kodiaq 7 koltuklu oldu.

Kodiaq ne kadar yakıyor?​

D Segment içinde bulunan Skoda Kodiaq, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 58 litrelik deposu ile şehir içinde 7.20 lt/100km, şehir dışında 5.40 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 6.00 lt/100km sahiptir.

Karoq ne kadar yakıyor?​

Karoq ne kadar yakıyor?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.6 lt.

Kodiaq mi Karoq mu?​

Araçların performans kıyaslamasında Karoq modeli daha hafif ve ölçüleri küçük olduğu için 100 km/sa hıza daha erken ulaşmaktadır. Yakıt tüketiminde de Karoq modeli daha verimli bir motor sunarken, Kodiaq modeli daha geniş bir bagaj hacmi sunmaktadır.

Skoda Kamiq Nasıl bir araba?​

Skoda Kamiq Nasıl bir araba?
Süspansiyon konforlu. İç malzeme kalitesi segmentine göre çok iyi. İç mekan geniş Özellikle arka koltuk diz mesafesi çok iyi. Skoda Kamiq 2020 dizel 1.6 kullanıyorum.

KODIAQ hangi segment?​

Türkiye’de Ocak-Haziran 2020 döneminde 1.109 adetlik KODIAQ satışı gerçekleştiren ŠKODA, pandemiye karşın bir kez daha D-SUV segmentinin öne çıkan markası oldu. Yüksek satış adetleriyle birlikte D SUV segmentinde satılan her 4 araçtan birini ŠKODA KODIAQ temsil etti.

Tıguan mı KODIAQ mı?​

Tıguan mı KODIAQ mı?
Kodiaq Tiguan’a göre daha fazla bagaj hacmi sağlıyor. 720 litre hacimle Tiguan modelinden 105 litre daha fazla geniş. Skoda Tiguan kadar ferah ve yan yana üç kişinin oturacağı kadar baş ve omuz mesafesi sağlıyor. Buda Kodiaq modeli için avantaj sağlıyor.

Skoda Kodiaq 100 km ne kadar yakar?​

Skoda Kodiaq 15 ne kadar yakar?​

Skoda Kodiaq 15 ne kadar yakar?
Yakıt Kapasitesi 58 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.2 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.4 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.0 lt.

Skoda Karoq 100 km ne kadar yakar?​

Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.6 lt.

Kamiq mi Karoq mu?​

Kamiq mi Karoq mu?
Premium donanım paketine sahip araçlardan Kamiq: 0-100 hızlanmasını 10.4 saniyede tamamlamaktadır. Karoq modeliyse 10.9 saniyede bu hıza ulaşmaktadır. Ortalama yakıt tüketimleri birbirine çok yakın olan araçların Kamiq modeli şehiriçi 4.8 litre tüketirken, Karoq modeli 4.5 litre yakıt tüketmektedir.

Karoq ne anlama gelir?​

KAROQ Ne Demek? Alutiiq kabilesi, otomobil için ‘KAA’RAQ’ kelimesini kullanıyor. ‘RUQ’ terimi ise, ‘ok’ anlamına geliyor ve aynı zamanda Skoda logosunun ana unsurlarından birini temsil ediyor. Her iki kelimeyi birleştirerek KAROQ ismini oluşturan Çek marka, güçlü bir kombinasyon elde etmiş oldu.

Merhaba, forumdaki "Kodiaq mı Superb mi?" başlığı altında birçok farklı Skoda modeli hakkında bilgi ve karşılaştırmalar bulunmaktadır. Öncelikle belirteyim, her aracın kendine özgü avantajları ve kullanım alanları bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olan aracı seçmek önemli bir karardır. İşte size bazı önemli bilgiler:

- Skoda Superb, yol tutuşu ve yüksek hızlardaki performansıyla öne çıkar. Daha oturaklı bir sürüş sunar.
- Skoda Kodiaq ise arazi yetenekleri ile dikkat çeker. Yüksek yapısı nedeniyle Superb kadar yol tutuşu sağlayamayabilir ancak arazide daha iyi performans sergiler.
- Skoda Kodiaq 7 kişilik bir SUV modelidir, yenilenen versiyonunda 7 koltuk seçeneği mevcuttur.
- Skoda Kodiaq'ın yakıt tüketimi şehir içinde 7.20 lt/100km, şehir dışında 5.40 lt/100km ve ortalama karma tüketiminde ise 6.00 lt/100km olarak belirtilmektedir.
- Skoda Karoq ise benzer bir segmentte yer alan bir araçtır. Yakıt tüketimi ise şehir içinde 6.8 lt/100km, şehir dışında 5.0 lt/100km ve karma tüketimde 5.6 lt/100km şeklindedir.
- Skoda Kamiq, segmentinin konforlu ve geniş iç mekana sahip modellerinden biridir. Süspansiyonu konforlu ve iç malzeme kalitesi iyidir.

Sonuç olarak, tercihiniz kullanım ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve kişisel zevkinize göre değişecektir. Skoda'nın geniş model yelpazesi arasında karşılaştırmalar yaparak en uygun olanı seçebilirsiniz. Herhangi başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa sormaktan çekinmeyin!

Geri