- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Koçluk süreci nedir?
Koçluk süreci müşterilerin daha iyi hedefler belirlemesini, daha iyi kararlar alarak daha fazla aksiyonda bulunmasını ve potansiyelini maksimum düzeyde kullanmasını sağlayan sistematik bir süreçtir. Bu süreç, birlikte kararlaştırılan sonuçlara ulaşmak amacıyla koç ve müşterinin gerçekleştirdiği planlı bir yolculuktur.Bir koç ne yapar?
Koç; dinleme, gözlem ve müşteri ihtiyaçlarına özel yaklaşım geliştirerek müşterinin çözüm ve stratejileri ortaya koymasını sağlar; müşterinin doğal olarak yaratıcı, becerikli ve tam olduğuna inanır. Koçun görevi, müşterinin halihazırda var olan hüner, beceri ve yaratıcılığının gelişmesini desteklemektir.Gri Koç online koçluk yapıyor mu?
Daha sonra 2013 yılında ekibim ile beraber Gri Koçluk’u kurduk. O günden bugüne Gri Geminin Kaptanlığını yapıyorum. Halen şu anda ülkenin bir çok yerinde motivasyon, kariyer, kişisel gelişim üzerine seminerler veriyor, online platformda yayınlar yapıyorum.
Eğitim koçu ne iş yapar?
Eğitim Koçu Ne Demek? Bireyin akademik yaşamda ve çalışma hayatında başarı elde etme becerilerinin artırılmasına yönelik çalışmalar yürütür. Kişinin, kendine hedef koymasını sağlamaya ve kaynaklarını daha iyi kullanabilmesine yönelik yol haritası ve eylem planı yapmasına destek sağlar.
Profesyonel Koçluk ne işe yarar?
Kafa karışıklığınız, enerji düşüklüğünüz, motivasyon eksikliğiniz ya da yön belirsizliğiniz var ise bunları koçluk desteği ile aşabilirsiniz. Kararlar alıp, hedefler koyup, kısa sürede yoldan çıkıyor, süreci tamamlayamıyorsanız koçunuz sizin yolda kalmanızı, size uygun yöntemlerle destekler.Yaşam koçluğunu kimler yapabilir?
Kimler Koçluk Yapabilir. En temelde insanlarla yakın çalışmayı sevenler koç olabilir. Koçluk eğitimlerinden 100 saatin altında olmamak üzere eğitim almış olanlar daha bilinçli olarak koçluk yapmaya başlayabilirler. Bir koçun yaşamı boyunca eğitime yatırım yapması ve kendini bu alanda geliştirmeye devam etmesi gerekir.MEB eğitim Koçluğu Kursu nedir?
Eğitimimiz Öğrencilerin okul, aile ve özel yaşamındaki başarı yolculuğuna profesyonel olarak koçluk yapmak isteyen bireyler için düzenlenmiş bir programdır.