Kocayi kendine asik etmek icin ne yapmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Kocayı kendine aşık etmek için ne yapmalı?​

O halde bu yazı tam size göre!
- EŞİNİZLE DIŞARI ÇIKIN. Eşinizle haftada en az 1 gün dışarı çıkın.
- BİRLİKTE MASAJ YAPTIRIN. İlk yıldönümünüzde kaplıcaya gidin.
- ONU ŞIMARTIN. Hediye vermekten daha romantik bir jest olamaz.
- ŞAŞIRTIN.
- MOLA VERİN.

Kocamı kendime nasıl bağlayabilirim?​

Bırakın eşiniz zevk aldığı şeyleri yapsın. Hatta o hoşlandığı aktivitelerle uğraşırken siz de hobilerinizle uğraşmaya devam edin. İki tarafın da rahatlaması evliliği daha köklü bir hale getirecektir. Kocamı kendime nasıl bağlayabilirim sorusu için son ve en etkili cevap: Erkekler spordan oldukça hoşlanmaktadır.
Bir erkeğe nasıl aşık olurum?
BİR ERKEĞİ AŞIK ETMEK İÇİN 12 ÖNERİ
- Onu Merak Etmelisin.
- Anlatmaktan Keyif Aldığı Konular Hakkında Konuş
- Eksik ve Zayıf Yanlarını Tamamla.
- Şefkatle İlgilenin.
- Daima Doğal Olun.
- Sıkıcı Değil Heyecan Verici Olun.
- Belirsizlikler Yaratın.
- Özel ve Güçlü Hissettir.
Koca eve nasıl Bağlanir dua?
Yapılacak olan dua şu şekildedir; “Sonsuz kudrete sahip olan Yüce Allah’ım, senin kudretine sığındım. Eşimi eve bağlamam için dileklerimi kabul et. Evliliğimiz içinde, sevgi, saygı, muhabbet ve güzellik sağla. Amin.” şeklindedir.

Eşimi kendime bağlamak için hangi duayı okumalıyım?​

Yaratmış olduğun nimetlerin hatırı için kocamı kendime bağlamak adına sana müracaat ediyorum Rabbim, beni bir hiçken yoktan var edip nimetlerin içerisinde bulunduran yüceliğinin ve hikmetinin hatırı için kocamın kalbinde muhabbetin yanıp tutuşmasını, kalbinin benim için atıp durmasını ve onun varlığının bana adanmasını …

Koca eve nasıl bağlanır dua?​

Eşini kendine bağlamak için hangi dua okunur?
Tebbet Suresi, su dolu bir bardağa 41 kere okunur ve üflenir. Duayı okuyan ve eşinin kendisine bağlanmasını isteyen kişi bu sudan bir yudum alır ve kalanını eşine içirir.
Eşim eve gelmiyor ne yapmalıyım dua?
La İlahi İllallah birsin Muhammed Resullullah nursun yüzbin Ayetl Kürsü kocamın dört bir etrafında dursun evini ev bilsin benide karısı bilsin. Bu dua bir bardak su’ya okuduktan sonra eşinizin devamlı olarak giydiği ve sevdiği bir elbiseye ice ıslatıp kurulayın.Burda eşinizin sevdiği bir elbise olması önemlidir.

Geri