Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Koc Universitesi hangi ulkelerle anlasmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Koç Üniversitesi hangi ülkelerle anlaşmalı?​

Hollanda, Almanya, Amerika, Tayland, Kanada, Japonya, Çin, Fransa, İngiltere veya Güney Kore gibi 60’dan fazla ülkede bulunan 300’den fazla ortağımızdan seçtiklerinizde eğitim alabilir ve karşı kuruma eğitim ücreti ödemezsiniz.

Koç Üniversitesinde hangi bölümler var?​

Üniversite; İnsani Bilimler ve Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Fen, Mühendislik, Hukuk, Tıp ve Hemşirelik Fakülteleri’nde 22 lisans, 32 yüksek lisans ve 26 doktora programı ile eğitim vermektedir.
Ali Koçun serveti ne kadar?
Koç Üniversitesinde Erasmus var mı?
Erasmus+ Worldwide: Üniversitemizin her sene ülke bazında yapmış olduğu proje başvuruları ile öğrencilerin Avrupa dışındaki ülkelerde de Erasmus programına katılımları sağlanmaktadır.

Erasmus programı hangi üniversitelerde var?​

Erasmus üniversiteleri Istanbul

Koç Üniversitesi için kaç net?​

Medya ve Görsel Sanatlar Programlarına Yerleşen Son Kişinin Netleri;
Koçların kökeni nedir?
Şimdi, Koç ailesinin Hacı Bayram-ı Velî ile alâkasını tekrar yazayım: Vehbi Koç’un çocukları hem anne, hem de baba, yani Vehbi Bey ve Sadberk Hanım tarafından Anadolu tasavvufu ile Melâmetîlik’in en önemli isimlerinden olan ve İkinci Murad zamanında yaşayan Hacı Bayram-ı Velî’nin soyundan gelirler.
World Exchange ne demek?
Exchange Programı, kısaca öğrencinin yurtdışında okuması için gereken tüm sürecin ISE World tarafından yürütülmesi anlamına geliyor. Yurtdışında eğitim görme deneyimini yaşamak isteyen öğrencilerin yapması gereken; Gideceği ülkenin belirlenmesi(Amerika, Kanada, İtalya, Fransa ve Almanya)

Erasmus her üniversitede var mı?​

Evet. Önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki bütün öğrencilerimiz Erasmus+ öğrenci değişim programından yararlanabilir.

Geri