AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Koc Burcu 'de Neler Yaşayacak

SoruCevap

Yeni Üye
benim burcum koc ama burcum hakkında herhangi bir şey bilmiyorum bana burcumun 2019 yılında neler kazandırıp neler kaybettireceğini soyler misiniz

Cevap: Koc Burcu 2019'de Neler Yaşayacak

2019 yılı eğitim hayatı devem edenler gecmiş donemlere oranla daha başarılı bir yıl gecirecekler

Nisan gibi ozel zevklerinizde aşırıya kacabilirsiniz Daha az yemeli ve spor yapmalısınız Koclar duygusal celişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar goreilir Dengeli beslenerek, kısa yuruyuşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu donemi sağlıklı bir şekilde gecirebilirsiniz Uzun yuruyuşler sizi daha da zinde yapacaktır

2019 koc burcu, yılın ilk yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size cok şey kazandıracak,iş konularında iyisiniz ve bazı kucuk başarılar kazanmanız olası Bu yıl maddi konularda ferahlama varİşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe gidebilir nakit durumunuzu iyileştirmek adına bu bir şans olabilir İş hayatında daha etkin olmanız halinde kazancınızda yenilenmeler yaşanabilir

Koc burcu 2019′un ilk yarısı cazibenizin yuksek olduğu bir donem olacak Bu yıl pek coğunuzun evlilik planları hayata gecebilir ozellikle yılın ikinci yarısı aradığınız aşk karşınıza cıkabilir

Koc burcları 2019 Kasım gibi aile buyuklerinden birinin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz

Geri