- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
KMS bilgisayarı yavaşlatır mı?
Evet yavaşlatır. Korsan olanların neredeyse hepsi zararlıdır.KMSpico nedir ne işe yarar?
En çok kullanılan ve en iyi sonuç veren yazılım ise KMSpico. Microsoft’un Office ve Windows gibi yazılımlarını etkinleştirerek kullanmanızı sağlayan KMSpico, sisteminden ve merak edilen detaylardan söz edelim. Microsoft’un, Windows ve Office programlarını etkinleştirmek için MAK veya KMS yöntemleri tercih ediliyor.KMS nasıl temizlenir?
KMS adında bir şeyler arayın hocam. Bazen bir klasörün içinde, bazen de görev zamanlayıcı kitaplığının içinde olabiliyor. Bulduklarınıza sağ tıklayıp sil deyin. Bilgisayarı yeniden başlatınca lisanslar ve KMS silinmiş olacaktır.
KMS crack nedir?
Windows işletim sisteminin ve Office programının süresiz, sınırsız ve ömür boyu aktivasyonu sağlayan yardımcı bir yazılımdır. Microsoft Windows işletim sistemi ve Microsoft Office programını etkinleştirmenin, lisanslamanın kolay ve hızlı yolu olarak dikkat çekiyor.KMSpico dosyası nedir?
KMSpico İndir: Virüssüz Windows ve Microsoft Office etkinleştirme, lisanslama, aktivasyon programı. KMSpico indir, ücretsiz Windows etkinleştirme, Office aktivasyon programı. Windows işletim sisteminin ve Office programının süresiz, sınırsız ve ömür boyu aktivasyonu sağlayan yardımcı bir yazılımdır.Windows loader nedir ne işe yarar?
microsoft’un windows orjinallik doğrulama yamasını bile alt edebilen harika bir şeydir bu meret. açılışa her hangi bir sahte yükleme yapmadan direk sistemde lisans dosyalarına müdahale ediyor.