Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kliniklerde cilt bakimi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kliniklerde cilt bakımı nasıl yapılır?​

Medikal cilt bakımında cilt derinlemesine temizlenir. Gözenekler temizlenerek sıkılaştırılır….Bu adımlar,
- Öncelikle cilt, bakımına uygun hale getirilmesi için temizlenir.
- Temizlenen ve makyaj gibi kalıntılardan, kirlerden arındırılan cilt, tonik ile silinir.
- Tonikten sonra peeling ile ölü hücreler ciltten arındırılır.

Hidrofeyşıl cilt bakımı Nedir?​

Hydrafacial, benzersiz teknolojisi sayesinde cilt problemlerini tek uygulamada çözen ve cildin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen cilt bakımı uygulamasıdır. Hydrafacial tedavisinin klasik cilt bakımı tedavilerinden farkı; uygulama sırasında akne ya da siyah noktalar temizlenirken cilde elle temas edilmemesidir.
Gözenekler nasıl yok olur?
Cildinizi Sıkılaştıracak 10 Tavsiye
- Cildi Ölü Hücrelerden Arındırmak. Cildin üzerinde biriken ölü deriler gözeneklerin kapanmasına neden olur.
- Cilt tipine Uygun Bir Tonik Uygulamak.
- 3. Doğal Kil Maskesi.
- Limon Suyu Sürmek.
- Buz Uygulamak.
- Maden Suyu.
- 7. Aloa Vera Jeli.
- 8. Gül Suyu.

Hydrafacial zararı var mı?​

Hydrafacial cilde nem vermekte son derece başarılı bir cilt bakım sistemidir. Bakımın en önemli özelliği markaya patentli bir taşıyıcı teknoloji sayesinde nemlendirici ajanların, anti-aging maddelerin cildin alt katmanlarına kadar iletilmesidir. Hydrafacial cilt bakım sisteminin herhangi bir yan etkisi, zararı yoktur.

Cilt bakım sırası nasıl olmalı?​

Cilt Bakım Ürünlerini Uygulama Sırası
- Adım: Temizleyici (Gündüz ve Gece)
- Adım: Maske (Haftada 1 veya 2 defa, Gece)
- 3. Adım: Tonik (Gündüz ve/veya Gece)
- Adım: Göz Kremi (Gündüz ve Gece)
- Adım: Serum (Gündüz ve/veya Gece)
- Adım: Lokal Bakım (Gece)
- 7. Adım: Nemlendirici Krem (Gündüz ve Gece)
Oxygeneo Kaç Seans?
4 ila 6 seanslık kürler önerilir. Seansların 15 günde bir gerçekleşmesi gerekir. Her bir seans 40-45 dakika sürer. Kadınlara da erkeklere de bu işlem uygulanır.

Hydrafacial ücreti ne kadar?​

Kişiye özel planlanan bir cilt bakımı ve cilt yenileme yöntemi olan “Hydrafacial” cilt temizliği ve cilt bakımı seansları ortalama 350 TL ile 650 TL fiyat aralığında değişebilmektedir.

Hydrafacial kaç seans olmalı?​

HydraFacial Kaç Seans Uygulanır? Cildin ihtiyacına göre 1 hafta ara ile 4-6 seans ideal bir kürdür. Sonucun korunabilmesi için ayda bir tekrarlanması önerilir.
Hydrafacial kimlere uygulanmaz?
Herhangi bir zararı tespit edilmiş olmasa da hamile ve emziren kadınlar için önerilmez. Açık yara, aktif egzama, yeni yara izi varsa Hydrafacial uygulanmaz. Son bir ay içinde kimyasal peeling gibi derin cilt soyan uygulamalar yapılmışsa Hydrafacial için biraz daha zaman geçmesi önerilir.

Hydrafacial yaptırdıktan sonra ne yapılır?​

HydraFacial, uygulama sonrasında herhangi özel bir bakım gerektirmemektedir. Tek dikkat edilmesi gereken nokta o gün yüzü yıkamamaktır. Bir gün yüze hiçbir şey sürülmemesi gerekir. Bakım sonrası kişi hemen iş, sosyal yaşamına dönebilir, isterse makyaj da yapabilir.

Haftalık cilt bakım rutini nasıl olmalı?​

Haftalık Cilt Bakımı Rutininizi Birlikte Oluşturalım
- Cildini Temizleyerek Başla!
- 2. Tonik Kullanmayı İhmal Etme.
- 3. Maske Uygulaması ile Cildini Ödüllendir.
- Cilt Kusurları İçin Özel Uygulamalar.
- Serum Uygulaması ile Cildini Canlandır.
- 6. Sıra Geldi Nemlendirici Adımına.
- 7. Son Olarak Göz Çevresi Bakımı
OxyGeneo tedavisi nedir?
OxyGeneo uygulaması, mikrodermabrazyon işleminde olduğu gibi derinin en üst katmanındaki ölü hücreleri hafifçe soyarak uzaklaştırır, cilt pürüzlerini giderir ve yeniler. OxyGeneo tüm cilt tipleri için uygun ve iritasyona yol açmayan bir uygulamadır.

Geri