Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kizin ingilizce anlami nedir?

Editör

Yeni Üye

Kızın İngilizce anlamı nedir?​

“kız” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 51 sonuç girl i. virgin i. judy i.

İngilizce cadde ne demek?​

“cadde” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 16 sonuç
| Kategori | İngilizce
1 | Yaygın Kullanım | street i.
General |
2 | Genel | thoroughfare i.
3 | Genel | throughway i.

Komşu İngilizce anlamı nedir?​

Komşu İngilizce anlamı nedir?
komşum teriminin Türkçe İngilizce sözlükte anlamı He is one of my neighbors. – O, benim komşularımdan biri. He’s my neighbour, but I don’t know him that well. – O benim komşum ama onu iyi tanımıyorum. My home town is adjacent to the ocean. – Memleketim okyanusa komşu.

History class ne demek?​

History class ne demek?
History class. Tarih dersi. I’m ariel.

History Teacher ne demek?​

Tarihsel konular üzerinde araştırmalar yapan, tarih kitapları yazan kimse, müverrih. Tarih öğretmeni.

Ingilizce bulvar ne demek?​

blvd (boulevard) i.

O bir oğlan ne demek ingilizce?​

O bir oğlan ne demek ingilizce?
O bir oğlan. He’s a boy. O bir oğlan! He’s at-a-boy!

Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?​

Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?
and I’m a girl.
11 Ekim NE günü ingilizce?​
“dünya kız çocukları günü” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç international day of the girl child i.
Dünya Kız Çocukları Günü Nasıl Yazılır?​
11 Ekim Günü Birleşmiş Milletlere üye ülkeler tarafından alınan kararla 2012 yılından itibaren “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” olarak kutlanmaya başlamıştır.

Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?​

Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?
İngilizce adres yazarken Türkçe’de olduğu gibi bazı kısaltmalardan faydalanırız….İngilizcede daha fazlasına ihtiyacın varsa.
| Türkçe Adres Sırası | İngilizce Adres Örnek Sırası
1 | Binanın Numarası | 147
2 | Sokak Adı | East 42th Street
3 | Daire | APT 9B

**Kızın İngilizce anlamı nedir?**

"Kız" kelimesi Türkçe'de "girl", "virgin" veya "judy" olarak çevrilebilir.

**İngilizce cadde ne demek?**

"Cadde" kelimesi İngilizce'de "street", "thoroughfare" veya "throughway" olarak çevrilebilir.

**Komşu İngilizce anlamı nedir?**

"Komşu" kelimesinin İngilizce karşılığı "neighbor" veya "neighbour" şeklinde ifade edilebilir. Örnek cümleler: "He is one of my neighbors." (O, benim komşularımdan biri.), "My hometown is adjacent to the ocean." (Memleketim okyanusa komşu.)

**History class ne demek?**

"History class" ifadesi "Tarih dersi" olarak çevrilebilir.

**History Teacher ne demek?**

"History Teacher" ifadesi tarih konularıyla ilgilenen, tarih kitapları yazan veya tarih dersleri veren kişi anlamına gelir.

**Ingilizce bulvar ne demek?**

"Ingilizce bulvar" kelimesi İngilizce'de "boulevard" olarak ifade edilir.

**O bir oğlan ne demek ingilizce?**

"O bir oğlan." cümlesi İngilizce'de "He’s a boy." veya "He’s at-a-boy!" şeklinde ifade edilebilir.

**Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?**

"Ben bir kız mıyım?" cümlesi İngilizce'de "And I'm a girl." olarak yazılabilir.

**11 Ekim NE günü ingilizce?**

"Dünya Kız Çocukları Günü" İngilizce'de "International Day of the Girl Child" olarak ifade edilir.

**Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?**

Ev adresi İngilizce olarak yazılırken genellikle Türkçe'deki kısaltmalar kullanılır. Örneğin; "Binanın Numarası" için "147", "Sokak Adı" için "East 42th Street", ve "Daire" için "APT 9B" gibi kısaltmalar kullanılabilir.

Geri