- Konu Yazar
Kızın İngilizce anlamı nedir?
“kız” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 51 sonuç girl i. virgin i. judy i.İngilizce cadde ne demek?
“cadde” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 16 sonuç| Kategori | İngilizce
1 | Yaygın Kullanım | street i.
General |
2 | Genel | thoroughfare i.
3 | Genel | throughway i.
Komşu İngilizce anlamı nedir?
Komşu İngilizce anlamı nedir?komşum teriminin Türkçe İngilizce sözlükte anlamı He is one of my neighbors. – O, benim komşularımdan biri. He’s my neighbour, but I don’t know him that well. – O benim komşum ama onu iyi tanımıyorum. My home town is adjacent to the ocean. – Memleketim okyanusa komşu.
History class ne demek?
History class ne demek?History class. Tarih dersi. I’m ariel.
History Teacher ne demek?
Tarihsel konular üzerinde araştırmalar yapan, tarih kitapları yazan kimse, müverrih. Tarih öğretmeni.Ingilizce bulvar ne demek?
blvd (boulevard) i.O bir oğlan ne demek ingilizce?
O bir oğlan ne demek ingilizce?O bir oğlan. He’s a boy. O bir oğlan! He’s at-a-boy!
Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?
Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?and I’m a girl.
“dünya kız çocukları günü” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç international day of the girl child i.
11 Ekim Günü Birleşmiş Milletlere üye ülkeler tarafından alınan kararla 2012 yılından itibaren “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” olarak kutlanmaya başlamıştır.
Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?
Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?İngilizce adres yazarken Türkçe’de olduğu gibi bazı kısaltmalardan faydalanırız….İngilizcede daha fazlasına ihtiyacın varsa.
| Türkçe Adres Sırası | İngilizce Adres Örnek Sırası
1 | Binanın Numarası | 147
2 | Sokak Adı | East 42th Street
3 | Daire | APT 9B