AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kizilay yardim parasi ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kızılay yardım parası ne kadar?​

Kızılay’ın Yurtiçi Yardımları Nakit temelli yardım yöntemiyle ailelere belirledikleri ihtiyaçları arasında tercih yapma imkânı sağladıklarını belirten Kınık, “220 bin aileye hane başı 500’er TL’den 110 milyon TL’lik nakdi destek sağlanacak.

Kızılay bağış hangi banka hesapları?​

Yurt içi Havale ve EFT yoluyla bağış yapmak için Ziraat Bankası TL hesap bilgileri; IBAN: TR 4800 0100 2110 0000 2868 5254 – SWIFT: TCZBTR2A. Yurt dışından bağış yapmak için Ziraat Bankası Frankfurt hesap bilgileri; IBAN: DE26 5122 0700 1080 0000 01 KONTO NO: 1080000001 – BLZ: 512 207 00 – SWIFT: TCZBDEFF.
Kızılay yardım parası nereye yatıyor?
Tüm bankalardaki Kızılay Bağış hesaplarına ve PTT şubelerinden 2868 numaralı Türk Kızılayı Posta Çeki hesabına “zekât” şartını belirten vatandaşlarımız, Türk Kızılayı internet sayfası üzerinden zekât menüsünü kullanarak da zekât bağışında bulunabilirler.
Bağış nereye yapılmalı?
Gönül rahatlığı ile bağış yapabileceğiniz bazı kurumlar:

Ziraat Bankası bağış nasıl yapılır?​

QR Kod ile Bağış Ödemesi Nasıl Yapılır?
- Katılım Mobil akıllı menüden “QR Kod” işlemini tıklayınız.
- Ödemeler menüsünü seçiniz.
- Müşteri No/T.C.K.N ve Şifreniz ile giriş yapınız.
- Aşağıdaki QR kod listesinden, bağış yapmak istediğiniz QR kodunu okutunuz.

Kızılay’a para bağışı nasıl yapılır?​

Bağış Yöntemleri
- 168 Çağrı Merkezi.
- İnternetten Online ve Düzenli Bağış
- Banka Yolu İle Bağış
- PTT Yolu İle Bağış
- 2868 SMS Bağışı
- 3965 Düzenli SMS Bağışı
- Kızılay Şubeleri İle Bağış
- Yurt Dışından Bağış
Kızılay 500 TL yardım nereden alınır?
Kaymakamlık ve Valilikler vasıtalısıyla ya da 168 Nolu Kızılay çağrı hizmetine bağlanarak da başvurular iletilebilir. Kızılay tarafından ailelere yapılacak nakit desteği Ramazan ayı boyunca peyderpey ödenecek.
Kızılay yardım parası ne zaman verilecek?
Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, toplam 110 milyon liralık yardımla ramazan faaliyetlerine başlayacaklarını belirterek, “Nakit temelli olacağı için aslında tek bir tuşa basma ile 220 bin aileye bu yardımları ulaştırmış olacağız” dedi.

LÖSEV bağışı gider yazılır mı?​

3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kanunu’nun 9. maddesinde; “…..Fona ve Vakfa yapılacak bağış ve yardımlar her türlü vergi, resim ve harçtan muaftır. Bu bağış ve yardımlar Kurumlar ve Gelir Vergisi matrahından indirilebilir.” hükmü bulunmaktadır.

Geri