Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı İçin Materyaller
500 gram biber
3 diş sarımsak
Tuz
1 çay bardağı sirke
1 çay bardağı sıvı yağ
Kızartmak İçin;
Sıvı yağ
Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Biberleri yıkayın kurulayın.
Saplı kısımlarını kesin ve çekirdeğini çıkartın .
Küçük küçük doğrayın.
Bir tavaya sıvı yağ ek edin ve biberlerin renkleri hafif dönene kadar kızartın .
Biberler soğuduktan sonra cam borcama alın.
Üzerine ince ince sarımsak doğrayın.
Sirke, tuz ve sıvı yağ ek edin, karıştırın. Buzdolabında koruma edin afiyet olsun.
Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram biber
3 diş sarımsak
Tuz
1 çay bardağı sirke
1 çay bardağı sıvı yağ
Kızartmak İçin;
Sıvı yağ
Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Biberleri yıkayın kurulayın.
Saplı kısımlarını kesin ve çekirdeğini çıkartın .
Küçük küçük doğrayın.
Bir tavaya sıvı yağ ek edin ve biberlerin renkleri hafif dönene kadar kızartın .
Biberler soğuduktan sonra cam borcama alın.
Üzerine ince ince sarımsak doğrayın.
Sirke, tuz ve sıvı yağ ek edin, karıştırın. Buzdolabında koruma edin afiyet olsun.
Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı