AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kızarmış Murat Balığı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kızarmış Murat Balığı Tanımı İçin Materyaller
4 adet murat balığı (normal balık da deneyebilirsiniz)
Tuz
4 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı mısır unu (bulamak için )
1 buçuk su bardağı sıvı yağ

Kızarmış Murat Balığı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle temizlenmiş balıkları ortadan ikiye böldüm ,akşamdan tuzladım.
Tuzunu, tadını hoş alsın diye ekliyoruz.
Sonra unu ve mısır ununu bir kaba aldım, sıvı yağı tava ya koyup ısınmaya bıraktım.
O sırada balıkları hazırladığım un karışımına buladım.
Kızarmış yağa attım bu türlü böyle tavayı doldurdum.
Kızarmaya başladıktan sonra çeviriyorum büsbütün kızarınca çıkarıp servis ediyorum. Afiyet olsun
 
Geri
Üst