SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Elma harcı için;
1 adet elma
1/2 (yarım) su bardağı maden suyu
1/2 (yarım) çay kaşığı tarçın
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmaları küp küp doğrayın.
Küçük doğradığınız elmayı maden suyu ve tarçın ile suyunu çekene kadar tavada pişirin.
Elmalar suyunu çekerken yulaf ile sütü tavada karıştırıp kıvam almasını bekleyin.
Burada istediğiniz kıvam yapabilirsiniz.
Kaselere alıp üzerine dilerseniz beyaz çikolata ve hindistan cevizi koyabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tarifin görüntüsü için instagram @eceaslnnn hesabıma uğramayı unutmayın.
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı süt
5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Elma harcı için;
1 adet elma
1/2 (yarım) su bardağı maden suyu
1/2 (yarım) çay kaşığı tarçın
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmaları küp küp doğrayın.
Küçük doğradığınız elmayı maden suyu ve tarçın ile suyunu çekene kadar tavada pişirin.
Elmalar suyunu çekerken yulaf ile sütü tavada karıştırıp kıvam almasını bekleyin.
Burada istediğiniz kıvam yapabilirsiniz.
Kaselere alıp üzerine dilerseniz beyaz çikolata ve hindistan cevizi koyabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tarifin görüntüsü için instagram @eceaslnnn hesabıma uğramayı unutmayın.
Kızarmış Elmalı Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı