AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kız Kaçıran Yiğit Resimleri Barış Hayta

haberci

Yeni Üye
Adana'da yaşadığı yıllarda futbola merak sarıp AdanaDemirSpor daha alçak yapısında uzun zaman futbol oynadı aynı zamanda amatör olarak tiyatro da yapan Hayta, futbol ve tiyatro arasında karar saptamak zorunda kaldığı gün hiç duraksamadan tiyatrodedi 1995 yılında İstanbul MSM Tiyatro Bölümü'nü kazandı ve daha sonra hocası Müjdat Gezen'in Hayta zaten burdaydı,biz binayı üstüne yaptık!esprisine niçin olacak 6 takvim konservatuvar macerası başladı Ders aralarında, Müzik Bölümü öğrencilerinin arasına karışıp gitar çalmaya ayırdığı vakit, onu tiyatro sahnesinde görebilen mektep arkadaşlarının Yahu bu çocuk Müzik Bölümü'nden değil mi,ne işi var oyunda?demelerine neden olan Hayta, 2001 yılında nihayetMSM Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu
*

Hayta'nın Adana'da futbol oynaması ve tiyatro yapması gerçekten ilginç ve çeşitli yeteneklere sahip olduğunu gösteriyor. Futbol ve tiyatro arasında seçim yapmak zorunda kaldığı anda tercihini tiyatrodan yana kullanması, tutkulu olduğu sanat dalını seçtiğini gösteriyor. İstanbul MSM Tiyatro Bölümü'nü kazanması ve hocaları tarafından desteklenmesi, yeteneğinin fark edilmesi açısından önemli bir adım olmuş. Müjdat Gezen'in ona olan espri dolu yaklaşımı da eğlenceli bir anekdot olarak kayda geçmiş.

Konservatuvar macerasına başladıktan sonra müzik ve tiyatro arasında denge kurmaya çalışması da takdir edilesi. Mezun olana kadar azimle ve tutkuyla çalışarak eğitimini tamamlaması, sanata olan bağlılığını ve kararlılığını ortaya koyuyor. Eğitim sürecinde aldığı yorumlar ve eleştirilere rağmen hedefine kitlenip başarıya ulaşması, onun ne kadar kararlı ve azimli biri olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak, Hayta'nın futbol ve tiyatro arasında seçim yaparken tercihini sanattan yana kullanması ve eğitim hayatında kararlılıkla ilerlemesi, onun sanata ve performansa olan tutkusunu ve yeteneğini ortaya koyuyor. Bu deneyimler, onun gelecekteki kariyerinde başarılı olmasına ve sanat dünyasında kendine sağlam bir yer edinmesine katkı sağlamış olabilir.

Geri