Kıymalı Kaşarlı Ekmek (Evde Artan Kıymalı Kavurmanız Kaldı İse Bunu Deneyin) Tanımı İçin Materyaller
3 tane yuvarlak ekmek (başka ekmekte kullanabilirsiniz (Brötchen))
Kaşar peyniri
Biber
Domates
Kıymalı kavurma için;
300 gram kıyma
1 büyük uzunluk soğan
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Kıymalı Kaşarlı Ekmek (Evde Artan Kıymalı Kavurmanız Kaldı İse Bunu Deneyin) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kıymalı kavurma için kıymayı biraz su ile tavada kavurmaya başlayın.
Sonra soğanı ek edin kavurun.
Salça, tuz, karabiberi ek edin üç dakika daha kavurun.
Ekmekleri ikiye bölün sonra artan kıymalı kavurmayı ekmeğin üzerine koyun ve üzerine kaşar peyniri koyun.
Biber ve domatesleri ince kesin ve üzerine ek edin.
Fırında 200 derecede alt üst beş on dakika pişirin.
Kaşarlar eriyene kadar ve biber biraz kızarana kadar.
Sıcak servis edin.
Afiyet olsun.
3 tane yuvarlak ekmek (başka ekmekte kullanabilirsiniz (Brötchen))
Kaşar peyniri
Biber
Domates
Kıymalı kavurma için;
300 gram kıyma
1 büyük uzunluk soğan
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Kıymalı Kaşarlı Ekmek (Evde Artan Kıymalı Kavurmanız Kaldı İse Bunu Deneyin) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kıymalı kavurma için kıymayı biraz su ile tavada kavurmaya başlayın.
Sonra soğanı ek edin kavurun.
Salça, tuz, karabiberi ek edin üç dakika daha kavurun.
Ekmekleri ikiye bölün sonra artan kıymalı kavurmayı ekmeğin üzerine koyun ve üzerine kaşar peyniri koyun.
Biber ve domatesleri ince kesin ve üzerine ek edin.
Fırında 200 derecede alt üst beş on dakika pişirin.
Kaşarlar eriyene kadar ve biber biraz kızarana kadar.
Sıcak servis edin.
Afiyet olsun.