Kiymali karnabahar yemegi nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.120
Çözümler
3
Tepkime puanı
1
Puan
38

Kıymalı karnabahar yemeği nasıl yapılır?​

Kıymalı Karnabahar Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp yıkayın ve süzün.
- Havucu soyup halka şeklinde dilimleyin.
- Üzerine kıymayı ilave edin, suyunu çekene kadar kavurun ve salçayı ekleyin.
- Doğradığınız havucu, karnabaharları ve suyu ilave edin.
Beşamel soslu kıymalı karnabahar fırında nasıl yapılır?
Fırında Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle karnabaharı küçük parçalara ayıralım.
- Ardından uygun bir tencereye alalım, üzerine tuz ve limon suyunu ekledikten sonra üzerini geçecek kadar su ilave ederek yumuşayana kadar haşlayalım.
- Kıymalı harcı için soğanları küçük küçük doğrayalım.
En güzel karnabahar yemeği nasıl yapılır?
Karnabahar Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı çiçeklerine ayırıp güzelce yıkayın.
- Tencereye aldığınız zeytinyağında, ince ince doğradığınız soğanları pembeleşene dek kavurun.
- Ardından salçayı, domatesleri, ve biberleri ekleyip güzelce kavurun.
- Ardından salçayı, domatesleri, ve biberleri ekleyip güzelce kavurun.

Tencerede kıymalı karnabahar nasıl yapılır?​

Kıymalı Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?
- Soğanları küp küp doğrayalım ve sıvı yağ ile kavuralım.
- Kavrulan soğana kıymayı ilave edip kavurmaya devam edelim.
- Kıymada kavrulunca salçayı ekleyelim.
- Yanmaması için göz kararı su ilave edelim , çok olmamasına dikkat edelim.
Çiğ karnabahar fırında nasıl yapılır?
Karnabaharları çiğden çok küçük olmadan tepsiye doğruyoruz. Patatesleri de istediğimiz şekilde doğruyoruz. Sonra üstüne baharatlarımızı atıp yağını da döküp harmanlıyoruz. 250 derecelik fırında pişiriyoruz. Not:yağ miktarını ve baharatları istediğiniz şekilde artırıp azaltabilirsiniz.
Karnabahar Haşlamadan yemek yapılır mı?
Haşlamadan Karnabahar Tarifi Püf Noktaları Nelerdir? Kızartma işlemi olmadan, pratik bir şekilde pişirilen fırında karnabahar tarifine, dilerseniz garnitür malzemeleri de ekleyerek, yemeğinizi renklendirebilirsiniz. Bezelye, patates ve havuç ile yemeğinizi çeşitlendirebilirsiniz.
 
Geri
Üst