Kıyma Kavurması Tanımı İçin Materyaller
300 gram kıyma
1 adet soğan
3 adet yeşil biber
4 adet sarımsak
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
Sıvı yağ
Baharatlar
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı toz biber
1/5 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
Kıyma Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikte kıymayı bir hoş kavuruyoruz.
Biraz sıvı yağ ekliyoruz.
Daha sonra küçük küçük doğradığımız soğanı, biberi, sarımsağı en son domatesi ekliyoruz adım adım.
Soğan ve biber sarımsak öldükten sonra içine salçayı ve baharatlarını ekliyoruz.
Bir kaç kez karıştırdıktan sonra domatesi ekliyoruz.Not: isteğe bağlı gereçleri çoğaltıp azalta bilirsiniz.
Şimdiden herkese afiyet olsunn.
Kıyma Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
300 gram kıyma
1 adet soğan
3 adet yeşil biber
4 adet sarımsak
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
Sıvı yağ
Baharatlar
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı toz biber
1/5 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
Kıyma Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikte kıymayı bir hoş kavuruyoruz.
Biraz sıvı yağ ekliyoruz.
Daha sonra küçük küçük doğradığımız soğanı, biberi, sarımsağı en son domatesi ekliyoruz adım adım.
Soğan ve biber sarımsak öldükten sonra içine salçayı ve baharatlarını ekliyoruz.
Bir kaç kez karıştırdıktan sonra domatesi ekliyoruz.Not: isteğe bağlı gereçleri çoğaltıp azalta bilirsiniz.
Şimdiden herkese afiyet olsunn.
Kıyma Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı