AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kıvırcık Ali - Oy Gulum şarkı sozu turku sozu

haberci

Yeni Üye
Kıvırcık Ali Oy Gulum turkusu,
Kıvırcık Ali Oy Gulum şarkı sozu,
Kıvırcık Ali Oy Gulum turku sozu
Yokluğunda konuşmadım
Hicbir gulu koklamadım
Hasret vurdu taştım ama
İnan sensiz ağlamadım gulum
Yağmur yağdı ıslanmadım
Kar dokuldu uslanmadım
Hayalini yorgan yaptım
İnan sensiz uyumadım
Oy gulum gulum gulum
Mor dağlarda ay sumbulum
Bu yer gok seni arar
Gel kalbimi ac gor gulum
Senin sevdan ile yandım
Beden yandı tuzla sardım
Acın bile bi bambaşka
Gul yuzune turku yazdım gulum
Gecelere gun bağladım
Uykulara can doğradım
Bil ki gozlerimi bile
Sensiz ust uste yummadım

"Oy Gulum" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir şekilde aşkı anlatmaktadır. Şarkının sözleri, sevilen birinin yokluğunda hissedilen acıyı ve özlemi dile getirirken, aynı zamanda ona duyulan sevgi ve özlemi de yansıtmaktadır. Şarkının sözlerinde doğanın güzellikleriyle sevilenin özlemi arasında bir bağ kurulmuş ve aşkın derinlikleri hissedilir bir biçimde ifade edilmiştir.

Kıvırcık Ali'nin yüreklere dokunan sesiyle yorumladığı bu şarkı, aşkın verdiği acının yanı sıra aşkla dolu anıları da hatırlatmaktadır. Sözlerinde sevilenin varlığının hayatın her anında hissedildiği ve özleminin hiç bitmediği vurgulanmıştır. Ayrıca şarkının melodisi de sözlerin duygusunu destekler niteliktedir ve dinleyicide derin duygular uyandırır.

"Oy Gulum" şarkısı, ayrılığın verdiği acıyı ve özlemi derinlemesine hissetmek isteyenler için dokunaklı bir seçenek olabilir. Kıvırcık Ali'nin kendine özgü yorumuyla seslendirdiği bu şarkı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatma potansiyeline sahiptir. Aşkı, özlemi ve ayrılığı hissetmek isteyen herkesin bu şarkıyı dinlemesini tavsiye ederim.