AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kıvırcık Ali - Ağlar Oldum şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Kıvırcık Ali Ağlar Oldum turku sozu,
Kıvırcık Ali Ağlar,
Birak beni beni bana oy
Ne yaptigimi bileyim oy
Biktim bu tatli canimdan oy
Ağlamaktansa guleyim oy
Ağlar oldum, guler oldum oy
Dert deryasinda boğuldum oy
Caresiz yollarda kaldim oy
Bu halime ağlar oldum oy
Ağlar oldum guler oldum oy
Bir tele vurdum duruldum oy
Erenler yoluna daldim oy
Deryayi denizi buldum oy
Gezer oldum yuzer oldum oy

Kıvırcık Ali'nin "Ağlar Oldum" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve dokunaklıdır. Şarkıda aşk acısını, kaygıyı ve umutsuzluğu hissedebiliriz. Sözlerinde geçen "Bırak beni bana oy, Ne yaptığımı bileyim oy" ifadeleriyle yalnızlık ve anlaşılmamışlık hissiyatı ön plana çıkar. Aynı zamanda "Bıktım bu tatlı canımdan oy, Ağlamaktansa güleyim oy" cümleleri ise hayata karşı direnme ve pozitif düşüncelere sahip olma çabasını ifade eder.

Şarkının sözlerinde geçen "Dert deryasında boğuldum oy, Caresiz yollarda kaldım oy, Bu halime ağlar oldum oy" dizeleri ise yaşanan zorluklar karşısında hissedilen çaresizliği ve acıları yansıtır. Yine "Bir tele vurdum duruldum oy, Erenler yoluna daldım oy, Deryayı denizi buldum oy" sözleri ise umutsuzluktan, sıkıntıdan kurtulma ve kendini yeniden bulma arayışını anlatır.

Şarkının genelinde hayatın iniş çıkışları, sevinçler ve hüzünler üzerine derin düşünceler ağırlıklı olarak vurgulanmış. Kıvırcık Ali'nin yorumuyla şarkı, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatmayı hedefliyor.