AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kivilcim Ural annesi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Kıvılcım Ural annesi kimdir?​

Necla FideKıvılcım Ural / AnnesiNecla Fide, Türk sinema oyuncusu.1975 yılında, Yeşilçam’daki erotik filmler akımıyla sanat hayatına başlayan Fide, birçok filmde yardımcı rollerde oynadı. 1986 yılında sinemaya ara veren sanatçı, 2008’de yeniden Son Cellat adlı filmle kamera karşısına geçti. Vikipedi

Kıvılcım Ural hangi dizilerde oynadı?​

Kıvılcım Ural hangi dizilerde oynadı?
Kıvılcım Ural
- Baba.
- Oğlum.
- Aziz.

Kıvılcım kıvılcım Ural kimdir?​

Kıvılcım Ural, 30 Mart 1992’de dünyaya geldi. Babası Fikret Ural ve ablası Gözde Ural’dır. Lise ve Üniversite eğitimini İzmir’de tamamladı. 60’lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural’ın kızı olan Kıvılcım Ural, babasının izinden giderek müzikle ilgilendi.

Kaan Tangöze kaç yaşında?​

Kaan Tangöze kaç yaşında?
48 yaşında (5 Eylül 1973)Kaan Tangöze / Yaş
Fikret Ural kimdir?​
Türkiye’nin ilk rock gruplarından Mavi Işıklar’ın gitaristi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin eşi Kıvılcım Ural’ın babası Mavi Işıklar’ın gitaristi Fikret Ural’ın hayatını kaybetti. İçim bir okyanus gibiydi, sen gidince tüm sular çekilmiş gibi hissediyorum. Artık kanadım kırık ve yalnızım.

Kıvılcım Ural ne mezunu?​

Kıvılcım Ural ne mezunu?
Önce Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitim alan Kıvılcım Ural, ardından 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık Bölümü’nde tamamladı. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural, müziğin yanı sıra kısa film, dizi ve reklam projelerinde yer aldı.

Kıvılcım Ural evli mi?​

Kaan TangözeKıvılcım Ural / Eşi (e. 2018)

Duman kaç çocuğu var?​

Duman kaç çocuğu var?
Duman Grubunun solisti olan Kaan Tangöze manken Seçkin Piriler ile 2010 yılında evlenmiş ve iki çocuk sahibi olmuştu.

Kaan Tangöze kaç çocuğu var?​

İlayda TangözeHakan TangözeVolkan TangözeKaan Tangöze/Çocukları

Hakan Ural babası ile görüşüyor mu?​

Hakan Ural babası ile görüşüyor mu?
”ONUNLA EPEYDİR GÖRÜŞMÜYORUM” Hakan Ural, bir röportajında babası için şu ifadeleri kullanmıştı: Bilen biliyor, 19 yaşıma kadar baba falan görmüş biri değilim.

Kıvılcım Ural'ın annesi Necla Fide, Türk sinema oyuncusudur. Yeşilçam'daki erotik filmler akımıyla sanat hayatına başlamış ve birçok filmde yardımcı rollerde oynamıştır. 1986 yılında sinemaya ara veren Necla Fide, 2008'de "Son Cellat" adlı filmle kamera karşısına geçmiştir.

Kıvılcım Ural, 30 Mart 1992'de dünyaya gelmiştir. Babası Fikret Ural, Türkiye'nin ilk rock gruplarından Mavi Işıklar'ın eski gitaristidir ve ablası Gözde Ural'dır. Kıvılcım Ural, lise ve üniversite eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Müziğe olan ilgisi nedeniyle babasının izinden giderek müzikle ilgilenmiştir.

Kıvılcım Ural, Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim almış ve daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Dramatik Yazarlık Bölümü'nü tamamlamıştır. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Ural, müziğin yanı sıra kısa film, dizi ve reklam projelerinde yer almıştır.

Kıvılcım Ural 2018 yılında Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Kaan Tangöze, Duman grubunun solistidir ve Seçkin Piriler ile evlenmiş olup iki çocuk sahibidir.

Fikret Ural, Mavi Işıklar grubunun gitaristiydi ve Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin kayınpederidir. Fikret Ural'ın hayatını kaybettiği ve onun için yazılan duygusal ifadelere de yer verilmiştir.

Hakan Ural, babasıyla uzun süredir görüşmediğini belirtmiştir ve 19 yaşına kadar babasını pek tanımadığını ifade etmiştir. Bu durum onun için önemli bir konu olmuş gibi görünmektedir.

Geri