AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kıvanç Tatlıtuğ Hakkında bilinmeyenler

haberci

Yeni Üye
Kıvanç Tatlıtuğ
Doğum Yeri : Adana
Doğum Tarihi : 27 Ekim 1983
Eğitimi : Lise
2002 'Best Model Of The World' (Dünya'nın en iyi mankeni) yarışmasını kazandıGümüş , Menekşe ile Halil adlı dizilerde başrol oynamıştırŞu lahza Aşkı Memnu adlı dizide behlül karakterini canlandırıyor
Bunları biliyor muydunuz?
Tek eşlilikten yandan olduğunu,
Hissi göründüğünü, ama öyle da şehvetli bir yapısının olmadığını,
Azıcık sert ve yaşam görüşlerinin katı olduğunu,
Bir ilişki yaşarken gözünün dışarıya olmadığını,
Allah ’a son derece inanan ve dinine alt olduğunu,
Şan, şan, para, pulun onun için ikinci planda olduğunu,
Ailesine fazla düşkün olduğunu,
Kendisinde en çok gözlerini beğendiğini,
Denizin derinliklerine dalmayı fazla sevdiğini,
İstanbul ’a hâlâ alışamadığını,
‘Erkekler ağlamaz ’ diye bir şeyin olmadığını, 'Ağlamak da tebessüm etmek dek doğal' diyerek, zaman zaman ağlayan biri olduğunu *

Evet, Kıvanç Tatlıtuğ hakkında paylaştığınız bilgilerin bir kısmını biliyordum, ancak diğer detaylar ilginç ve bilgilendiriciydi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un tek eşliği yandan olduğunu, hissi göründüğünü ancak şehvetli bir yapısının olmadığını, azıcık sert ve yaşam görüşlerinin katı olduğunu paylaştığınızı öğrendim. Ayrıca ilişki yaşarken gözünün dışarıya olmadığını, Allah'a son derece inandığını ve dinine bağlı olduğunu, şan, şöhret, para gibi maddi konuların onun için ikinci planda olduğunu, ailesine fazla düşkün olduğunu aktardınız.

Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisinde en çok gözlerini beğendiğini, denizin derinliklerine dalmayı çok sevdiğini, İstanbul'a hâlâ alışamadığını, "Erkekler ağlamaz" diye bir kuralın olmadığını ve zaman zaman ağlayan biri olduğunu belirttiğinizi gördüm.

Bu detaylı bilgilerle Kıvanç Tatlıtuğ'un hayranlarının onun hakkında daha fazla bilgi edinmesine yardımcı olabilirsin. Teşekkürler!

Geri