AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kitlesel kisisellestirme nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kitlesel kişiselleştirme nedir?​

Kitlesel Kişiselleştirme, mal ve hizmetlerin tek kişilik sipariş miktarlarında bile seri olarak üretilmesi olarak tanımlanabilir.

Kişiselleştirilmiş üretim nedir?​

Abstract. Yığın kişiselleştirme, esnek üretim sistemleri ve ürün- süreç konfügürasyonları sayesinde kişiye özel ürünlerin yığın üretimin maliyetlerine yakın bir biçimde üretilebilmesi ve makul fiyatlarla müşterilere sunulabilmesidir.
Bireyselleştirme stratejisi nedir?
Kitlesel bireyselleştirmede hâkim anlayış “Müşteri konuşur, firma dinler”, “firma ve müşteri birlikte üretir”, “müşteri ister, firma yapar” halini almıştır. Bu bağlamda bireyselleştirme, müşterinin firmaya ne istediğini öğretmesi ve firmanın bunu müşterisine sağlaması olarak da ifade edilebilir.

Kişiye özel üretime ne denir?​

müşteri bilincinin yükselmesi, tek tip üretim yerine kişiye özel üretim yapılması gerekliliği ancak bunun maliyeti yükseltmesi akabinde firmalar, üretim süreçlerini maliyeti yükseltmeden özel taleplere cevap verecek şekilde geliştirmişler, bu kavramın adı da mass customization olmuştur.

Ürün kişiselleştirme ne demek?​

Ürünün kişiselleştirmesi sadece kişiye özel bir ürün yaratmanın dışında benzersiz bir ürün sağlayarak, müşteri deneyimini ölümsüzleştirmek olarak da öne çıkıyor. Bu sebeplerden dolayı müşterilerini çekmek için ürünlerini kişiselleştirmek ürün satışında ön planda duruyor.
Kişiselleştirilmiş ürünler nelerdir?
Yapılan otomatik işlem web sitesi kişiselleştirme işleminin temel faaliyetlerinden biridir. Toplanan algoritmalara ve verilere göre, her bir alışveriş yapan kullanıcıya özel olarak önerilen ürünleri göstermeye yarayan bu özelliğe, kişiselleştirilmiş ürün önerisi adı verilir.

Kişiselleştirilmiş ürün hizmetleri nedir?​

Kişiselleştirme, bireylerin özelliklerine göre uygun hizmet ve ürünlerin sunulması anlamına gelir. Pazarlamada son derece önemli bir unsur olan reklam kişiselleştirme sayesinde her müşteriye özel teklifler sunulabilir.

2 kitlesel ısmarlama ya da kitlesel kişiselleştirme nedir?​

Kitlesel kişiselleştirme (mass customization), ürün ve hizmet farklılıkları ve yenilikleri yaratma yoluyla değişen ürün taleplerini karşılamak ve daha geniş bir müşteri kitlesine hizmet etmek yeteneğini ifade etmektedir(BOYNTON, VİCTOR,PİNEII: 1993, 47).
Tek mal üretimi nedir?
Bu üretim çeşidi, belli bir sürede tek çeşit ürün üretir. Bir daha aynı üretim tekrarlanmaz. Örnek olarak gemileri, köprüleri ve tünelleri verebiliriz.

Geri