AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kıtır Karnıbahar (Kızartma)

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo karnabahar
Yarım su bardağı galeta unu
2 yemek kaşığı un
2 yumurta
Göz kararı tuz
Kızartmak için;
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharları istenilen büyüklükte doğrayalım. Ve haşlayalım, haşlanan karnabaharları suyu iyice süzüldükten sonra önce una sonra çırpılmış yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayalım.
Kızgın yağda güzelce kızartalım ve sıcak servis edelim.
Yanına sos olarak bir kase yoğurda göz kararı tuz 2 diş rendelenmiş sarımsaklı sos yapabilirsiniz, deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst