AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kitapyurdu puan kullanma nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kitapyurdu puan kullanma nasıl yapılır?​

Puanlarımı nasıl kullanabilirim? Kazandığınız puanlarla; her sayfada sağ üstte bulunan Puan Kataloğu’na tıklayarak açılan sayfada seçtiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek puanlarınızla ücretsiz alışveriş yapabilirsiniz.

Kitapyurdu teslim noktasından nasıl alınır?​

Alışverişinizin Kargo Metodu adımında, “Kargo” veya “Kapıda Nakit ödeme” sekmelerinde, dilediğiniz Teslim Noktasını kolayca seçebilirsiniz. Siz kargonuzu değil, kargonuz sizi beklesin! Siparişinizi kargo ücreti ödemeden dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Siz kargonuzu değil, kargonuz sizi beklesin!
Kitapyurdu teslimat noktasından ne zaman alınır?
Teslim Noktası yönteminde ise, siparişinizi seçtiğiniz Teslim Noktasından kendiniz alırsınız. Nakit Ödeme seçeneği bulunan Teslim Noktalarında, siparişinizin ödemesini teslimat esnasında yapabilirsiniz. Siparişinizi, size en yakın Teslim Noktamızdan dilediğiniz zaman alabildiğiniz için kargo beklemezsiniz.

AUZEF en az kaç yılda biter?​

MADDE 18 – (1) Kayıt yaptırdıkları yarıyıldan başlamak üzere öğrenciler; ön lisans için dört, lisans için yedi yıl süreyle öğrencilik haklarından yararlanabilir.

Kitap Yurdu sevk edildi ne demek?​

Kargo’ya verildi demek istiyordur büyük ihtimal. Kargo’ya verildi demek istiyordur büyük ihtimal. Kargo takip bilgisi falanda yok ama dostum. Kargo takip bilgisi falanda yok ama dostum.
4 yıllık AÖF 2 yılda biter mi?
MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

4 yillik acik öğretim var mi?​

Her yıl öğrenci adaylarının en çok tercih ettiği fakültelerin başında gelen AÖF bölümleri yine yoğun ilgi görüyor. Birçok üniversitede 4 yıllık AÖF bölümleri bulunuyor. TYT’de 150 ve üzeri puan alan adaylar, TYT puanı ile öğrenci alan yükseköğretim programlarını tercih edebilecekler.

Ürün temin ediliyor ne demek?​

Temin Edildi. Sipariş verdiğiniz tüm ürünlerin temin edildiği anlamına gelir.
Temin edilen ürün ne demek?
Ürün temini ne demek? veya ne anlama geliyor? sorularının cevabı Bir ürünün/hizmetin satın alma siparişinin veya üretim emrinin verilmesi ile sipariş teslimatının veya ürün üretiminin gerçekleşmesi arasındaki süredir.

Geri