AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kitaptan QR kod nasil okutulur?

Editör

Yeni Üye

Kitaptan QR kod nasıl okutulur?​

Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki ‘Güncellemeler’ butonuna dokunun. Ardından ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun. Kameranızı QR koduna doğru tutun. Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar.

Karekod nereye okutulur?​

Kameranız karekodları direkt okuyor. Yeni nesil işletim sistemine sahip cep telefonlarında bu mümkün. Kameranızı açın, QR karekoda doğru çevirin. ekran çerçevenizin üzerine hemen bir bildirim gelecektir. Akıllı cihazınız görüntünün içerisinde bir karekod buldu ve okudu.

Apple QR kod nasıl okutulur?​

Apple QR kod nasıl okutulur?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızla QR kodu tarama
- Ana Ekran, Denetim Merkezi veya Kilitli Ekrandan Kamera uygulamasını açın.
- Arka kamerayı seçin. Aygıtınızı, QR kodu Kamera uygulamasının vizöründe görünecek şekilde tutun.
- QR koduyla ilişkili bağlantıyı açmak için bildirime dokunun.

Restoranlarda QR kod nasıl okutulur?​

Kameranızı QR Menü üzerindeki karekodu tam görecek şekilde tutun. Google Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılar. Ardından QR kod üzerinde renkli bir nokta görünecektir. Bağlantıyı veya şifrelenmiş diğer bilgileri, ekranın altındaki açılır bir pencerede görüntülemek için noktanın üzerine dokunabilirsiniz.

Eti Canga QR kodu nasıl kullanılır?​

kodu okut, Canga’nın fotoğrafını çekip siteye yükle, sana özel Canga mesajını oku!

Karekod kameraya nasıl okutulur?​

Karekod kameraya nasıl okutulur?
Adım: QR kodunu tarayın Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın. Kamerayı QR koduna doğru çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner’a dokunun. Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.
iPhone WhatsApp QR kodu nasıl okutulur?​
WhatsApp QR kodunu tarama
- WhatsApp’ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar’a dokunun.
- Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun.
- KODU TARA’ya dokunun.
- Taramak için cihazınızı QR kodunun üzerinde tutun.
- EKLE’ye dokunun.
QR kod ile sipariş nasıl verilir?​
Nasıl Çalışır?
- Masaya oturan müşteriniz QR kodu cep telefonunun kamerasıyla taratır.
- POS sisteminizle entegre çalışan QR Menu Order sayfasına erişerek en güncel menüye ulaşır, siparişini bu sayfa üzerinden verir.
- Sipariş, mutfağa ve POS sisteminize aynı anda ulaşır.

QR kod restoran menü nasıl yapılır?​

QR kod restoran menü nasıl yapılır?
QR Kod Oluşturun ve İndirin
- Yönetim panelinizin masalar sekmesini tıklayın.
- Sayfanın en üstündeki QR kod butonuna tıklayın.
- QR kodunuz profil, menü, etkinlik, iletişim ve masalar için topluca oluşturulur ve png formatında indirilir.
- Oluşan kodları tasarımınıza yerleştirin ve baskı alın.

Kitaplarda barkod numarasi nedir?​

·Amaç, kitap numaralarının uluslararası bir yöntemle düzenlenerek standardize edilip, Uluslararası Standart Kitap Numarası (ISBN) verilerek belirli bir yayımcının yayınladığı bir materyalin kimliğini tanımlamaktır. grup da ISBN’ nin doğruluğunun denetimini sağlayan tek haneli bir rakamdır.

Kitap kodu nedir?​

ISBN Nedir? ISBN (International Standard Book Number), hızla değişen ve gelişen dünyamızda artan bilgi üretimini izleyebilmek ve geniş çapta kullanıma sunmak için 1972 yılında Uluslararası Standartlar Organizasyonu (ISO) tarafından hazırlanan ve üye ülkelerin onayı ile yürürlüğe giren bir kitap numaralama sistemidir.

Canga kelimesinin anlamı nedir?​

Canga kelimesinin anlamı nedir?
Eti Canga; nefis sütlü çikolatası, büyük yer fıstığı parçacıkları ve özel karameli ile damaklarda lezzetli bir tat bırakıyor. Oldukça enerji verici bir özelliğe de sahip olan ürünü; öğün aralarında, açlığınızı yatıştırmada ya da sportif faaliyetler esnasında da tüketebilirsiniz.

Kitaptan QR kodu okutmak için genel bir adım adım kılavuz paylaşılmış. Öncelikle Google Lens veya diğer QR kod tarayıcı uygulamaları kullanılabilir. Google Lens'i kullanmak isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Google uygulamasını açın ve alt çubuktaki ‘Güncellemeler’ butonuna dokunun.
2. Ekranın altındaki Google Lens ikonuna dokunun.
3. Kameranızı QR koduna doğru tutun. Lens uygulaması, kodu otomatik olarak algılayacaktır.

Ayrıca, karekodu doğrudan kameranızla okuyabilen cihazlar da bulunmaktadır. Yeni nesil işletim sistemine sahip cep telefonlarında genellikle bu özellik bulunmaktadır. Kameranızı açın, QR karekodu hedefleyin ve ekranınızda çıkan bildirimi takip ederek bağlantıya erişebilirsiniz.

Apple cihazlarda QR kodu okutmak isterseniz iPhone, iPad veya iPod touch cihazınızla aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Ana Ekran, Denetim Merkezi veya Kilitli Ekrandan Kamera uygulamasını açın.
2. Arka kamerayı seçin ve QR kodunu vizörde görünecek şekilde tutun.
3. QR koduyla ilişkili bağlantıyı açmak için bildirime dokunun.

Restoranlarda QR kodunu okutmak içinse kameranızı QR Menü üzerindeki karekodu hedefleyerek Google Lens uygulamasını veya kendi cihazınızın entegre QR kod tarayıcısını kullanabilirsiniz.

Eti Canga ürününde ise QR kodu okutarak özel mesajlara ulaşabilirsiniz. Kodu okutun, Canga'nın fotoğrafını çekip siteye yükleyerek size özel mesajı okuyabilirsiniz.

QR kodlarıyla sipariş vermek için de genelde kameranız aracılığıyla kodu tarayarak online menülere, sipariş sayfalarına erişebilir ve siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

QR kodunun restoran menülerinde kullanımıyla ilgili olarak da yönetim panelinizden QR kodunu oluşturarak indirebilir ve menülerinizde kullanabilirsiniz.

Son olarak, kitaplarda kullanılan barkod numarası için ISBN (Uluslararası Standart Kitap Numarası) ayrıca kitap kodu olarak da bilinir ve kitapların uluslararası standartlara uygun şekilde tanımlanmasını sağlar.

Canga kelimesinin anlamı ise Eti Canga ürünüyle ilgili olarak; sütlü çikolata, yer fıstığı parçacıkları ve özel karameli ile damaklarda lezzetli bir tat bırakan bir atıştırmalık olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda enerji verici bir özelliğe sahiptir.

Geri