- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Kişiselleştirilmiş kart ne demek?
1. Kişiselleştirilmiş Elkarta ait işlemler, kişinin kendisi veya birinci derece yakını tarafından takip edilir. Diğer şahıslara işlem yapılmaz. 2. Kişiselleştirilmiş Elkart işlemleri için istenilen belgelere ‘Elkart Almak İçin Gerekenler’ bölümünden ulaşabilirsiniz.Otobüsleri kime ait?
İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri veya resmî kısaltmasıyla İETT, İstanbul’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma hizmeti veren kuruluştur….İETT.Manaş kimin?
(MANAŞ), Almanya merkezli ağır ticari araç üreticisi MAN Truck & Bus AG’nin Türkiye bölümüdür. Şirket, 1966 yılında MAN ile Ercanlar A.Ş. arasında MAN Kamyon ve Otobüs Sanayi A.Ş. adıyla bir ortak girişim olarak kurulmuştur.
Konya Genç Kart nedir?
Gençkart, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenciler için oluşturduğu bir kart sistemidir. Genç kart sahipleri, Gençlik Merkezimizde sunulan hizmetlerden faydalanabilmektedir. Bu kapsamda; gençlik merkezindeki çamaşırhaneden ücretsiz olarak yararlanılabilmektedir.
Konya Tramvay kimlere ücretsiz?
Yönetmelik gereğince 65 yaş ve üzeri olanların nüfus cüzdanlarını göstererek belediyelere ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceklerini kaydeden Başkan Akyürek, daha önce Büyükşehir Belediyesi’nden aldıkları elkartlarla toplu ulaşımı ücretsiz olarak kullanan engellilerin de Aile ve Sosyal Politikalar İl …İBB otobüsleri kime ait?
İBB Meclisi’nin, dünkü oturumunda oy birliği ile aldığı kararla, İstanbul’da özel halk otobüsü sistemi kaldırıldı. İstanbul’daki toplu taşıma sistemini kökünden değiştiren sistemle, özel halk otobüsleri ve İstanbul ve Ulaşım A.Ş, İstanbul Otobüs A.Ş, İETT çatısı altında birleşti.Özel halk otobüsü kime bağlı?
MADDE 17– (1) Özel halk otobüsleri, EGO’nun yönetim, yürütüm ve denetimine bağlı olarak bu Yönetmelik esaslarına göre işletilir. (2) Özel halk otobüsleri ve personeli EGO Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları, Otobüs İşletme Daire Başkanı ve denetleme yetkisi olan EGO personeli tarafından denetlenir.
Manaş ne zaman MAN Türkiye A ş oldu?
MAN Kamyon ve Otobüs, 1995 yılında MANAŞ’ın tüm idari ve endüstriyel yönetimini devralmış, 1996 yılında ise motor fabrikası satın alınmıştır. Otobüs üretimi tamamen İstanbul’dan Ankara’ya aktarılmış ve tüm üretim tesisleri, Ankara’da MAN Türkiye A.Ş. adı altında bir araya getirilmiştir.
MAN otobüs Fabrikası kimin?
MAN (Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg’in baş harflerinden ismini almıştır), bir Alman endüstri kuruluşudur. Daha çok kamyon ve otobüs üretimi ile tanınır. MAN’ın çalışma alanları; ticari araçlar, dizel motorlar, turbo makinalar ve sanayi hizmetleri.Genç Kültür kart nerede kullanılır?
Genç Kültür Kart’la; belediyemiz ve Konya Turizm Tanıtım ve Eğitim Vakfı (KOTEV) işbirliğiyle gençlerimiz; şehrimizde düzenlenecek sosyal sorumluluk projelerine katılarak toplayacağı puanları tiyatro, konser, spor ve eğitim harcamalarında kullanabilecekler.” dedi.Ücretsiz Samkart kimlere verilir?
Pozitif Samkart (Ücretsiz) için hangi evraklar gereklidir?