AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kısır

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Kısır Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kısırlık bulgur
2 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı salça
2 adet limon
3 yemek kaşığı nar ekşisi
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz, karabiber, pul biber, kimyon
Maydanoz
Yeşil soğan
Nane
Marul

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bulgurumuzu güzelce yıkayıp karıştırma kabına koyuyoruz, üzerine sıcak suyu koyup karıştırıp üzerini kapatarak 20 dk kadar dinlendiriyoruz.
Dinlenen bulgurun üzerine ince doğradığımız materyalleri ve baharatlarını ekliyoruz, salça, zeytinyağ ve nar ekşisini ve limonu da ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Servis tabağına marul ortasına da kısırımızı koyup servis edebilirsiniz, çay saatlerininin vazgeçilmezi afiyet olsun
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst