SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
GEREKLİ MALZEMELER
* 2 su bardağı ince bulgur
* 2 corba kaşığı domates salcası
* 2 corba kaşığı biber salca
* 12 cay bardağı zeytinyağı
1 Bulguru ayıklayıp,3 kere yıkayın
2 Bulguru bir tencereye koyunUzerine bulgurun hizasından biraz az olacak şekilde sıcak su koyunTencerenin kapağını kapatıp,bulgurun suyu cekmesi icin bekletin
3 Bulgur soğuduktan sonra ince kıyılmış taze soğan,maydanoz,dereotu,nane,domates,biber salcası,tuz,karabiber,kırmızıbiber,pulbiber, zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip karıştırın
Kısırı salata yaprakları icinde servis yapın
* 2 su bardağı ince bulgur
* 2 corba kaşığı domates salcası
* 2 corba kaşığı biber salca
* 12 cay bardağı zeytinyağı
1 Bulguru ayıklayıp,3 kere yıkayın
2 Bulguru bir tencereye koyunUzerine bulgurun hizasından biraz az olacak şekilde sıcak su koyunTencerenin kapağını kapatıp,bulgurun suyu cekmesi icin bekletin
3 Bulgur soğuduktan sonra ince kıyılmış taze soğan,maydanoz,dereotu,nane,domates,biber salcası,tuz,karabiber,kırmızıbiber,pulbiber, zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip karıştırın
Kısırı salata yaprakları icinde servis yapın