Kış Türlüsü Tanımı İçin Malzemeler
2 adet patlıcan
2 adet patates
1 adet orta uzunluk kabak
2 adet sivri biber
1 büyük soğan
4 diş sarımsak
1,5 dolu yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1,5 tatlı kaşığı tuz (ağız tadına nazaran değişir)
Kış Türlüsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sarımsağı küçük küçük ve doğradığımız soğanı biberi kavuruyoruz kavrulduktan sonra küp küp doğradığımız patlıcan patates kabak bir hoş evvel 6-7 dk kavuruyoruz.
üzerini geçecek düzeyde sıcak su koyuyoruz altını kapamadan 2-3 dk evvel baharatlarını atıp karıştırıp altını kapatıyoruz.
ben hoş pirinç pilavının yanında üzerine nane dere otu koyarak servis yaptım sizlerde yapabilirsiniz fotoğraflarınızı görmek isterim.
Kış Türlüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet patlıcan
2 adet patates
1 adet orta uzunluk kabak
2 adet sivri biber
1 büyük soğan
4 diş sarımsak
1,5 dolu yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay bardağı zeytinyağı
1,5 tatlı kaşığı tuz (ağız tadına nazaran değişir)
Kış Türlüsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sarımsağı küçük küçük ve doğradığımız soğanı biberi kavuruyoruz kavrulduktan sonra küp küp doğradığımız patlıcan patates kabak bir hoş evvel 6-7 dk kavuruyoruz.
üzerini geçecek düzeyde sıcak su koyuyoruz altını kapamadan 2-3 dk evvel baharatlarını atıp karıştırıp altını kapatıyoruz.
ben hoş pirinç pilavının yanında üzerine nane dere otu koyarak servis yaptım sizlerde yapabilirsiniz fotoğraflarınızı görmek isterim.
Kış Türlüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı