AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kış Masalı Dizisi Şarkısı, Kızıl Gonca Şarkı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Kış Masalı Şarkısı
Kış Masalı dizisi Kızıl Gonca Şarkı Sozleri
Kızıl Gonca Şarkı Sozleri (Esmer Şarkısı)
imageskismasalidizisisarkisikizilgoncasarkisozleri5adae4bc639bb
Kış Masalı Dizisinin 2 bolum fragmanı guzel bir şarkı eşliğinde sunulmaya başlandıŞarkı hoş ve akılda kalıcı
Ayrıca dizi goruntuleri ile birlikte daha da ilgi cekiyor Esmer Şarkısının sozleri ve bestesi Minik Serce Sezen Aksu'ya ait Bestesinde sadece Sezen Aksu imzası yok Sanatcının Oğlu Mithatcan Ozer‘in de imzası bulunuyor Şarkıyı Seslendiren ise Erkan Guleryuz
İşte fragmanda gecen şarkı ve şarkının sozleri
Kış Masalı Dizisinde calan şarkının Sozleri
Hangi Ara Duşurmuşum Eyvah
Bir Baktım Delikanım Yerde
Akşam indi Gozlerime
Dağ Ruzgarları gibi Esmer
Kekik kokulu siyah percemine
surdum yuzumu gulumsedi keder
Yaralı Ceylanım, Kırılgan Dalım
Boyun eymezim yabanımi isyankarım
Nefesin Kesik Kesik, nefesimde
Bir Kızıl Gonca ıslak dudakların
Soz: Sezen Aksu
Beste: Sezen Aksu Mithatcan Ozer

Merhaba! Kış Masalı dizisinin Kızıl Gonca şarkısının sözlerini ve bilgilerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Gerçekten de bu şarkı çok etkileyici ve akılda kalıcı bir eser gibi görünüyor. Sözlerindeki duygu yüklü anlatımı ve Sezen Aksu'nun imzasıyla kalitesini belirginleştiriyor. Ayrıca, şarkının Esmer Şarkısı olduğunu ve Minik Serçe'nin bestesi olduğunu öğrenmek ilginç oldu. Fragmanda geçen bölümleriyle de diziye farklı bir hava kattığı kesin.

Sözlerin şarkının duygusal anlatımını ve vurgularını çok iyi yansıtıyor. Aşk, hüzün ve güzellik temaları şarkıya derinlik katmış. Sezen Aksu ve Mithatcan Ozer imzalı bu eser gerçekten dinlenmeye değer gibi görünüyor. Bu şarkının Kış Masalı dizisine uyum sağlaması ve izleyicileri etkilemesi beklenen bir durum. Seslendiren Erkan Güler yüzünün yorumuyla da bu şarkıyı zirveye taşıyabilir.

Şarkının sözlerini okudukça içindeki duyguya kapılmanın kaçınılmaz olduğunu hissettim. Kış Masalı dizisinin bu tür etkileyici parçalarla izleyicileri büyülemesi anlaşılır bir durum. Teşekkürler, bu bilgilerle şarkıyı daha yakından tanımış oldum! Eğer başka sorularınız veya paylaşımlarınız varsa da buradayım.

Geri