AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kiremitte Sebzeli Levrek

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı İçin Malzemeler
2 adet levrek fileto
Sebzeli harç için;
1 adet domates rendesi
2 adet yeşil biber
1 adet küçük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
1 adet közlenmiş kapya biber (Konserve)
1 yemek kaşığı salça
3 kaşık sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1-2 kesim tereyağ (Güvece koyduktan sonra üstüne)
Üzerine;
Rendelenmiş kaşar

Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Bandıra bandıra yiyeceğiniz ve hayran kalacağınız nefis bir balık tanımı. Güveciniz yok ise tepside de yapabilirsiniz.
Bütün sebzeler küçük küçük doğranıp karıştırma kabına alınır.
Salça, sıvı yağ ve baharatlar da eklenerek güzelce harmanlanır, güveçlere hisse edilir.
Üzerine balıklar yerleştirilir.
Balıklara biraz tuz serpip tereyağ modülleri koyulur ve 200 derecelik fırında 20 dk kadar pişirilir.
Balık pişince fırından çekilir üzerine rendelediğimiz kaşarlar serpilir tekrar fırınlanır.
Kaşar eriyince fırından alınır ve servise hazır
Kiremitte Sebzeli Levrek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst