- Konu Yazar
Kimya DH ne demek?
Böylece sabit (basınçta) tayin edilen tepkime ısısı DH sembolüyle gösterilen tepkime entalpisidir. DH negatif olduğunda tepkime ısıveren, tersi durumdaysa tepkime ısı alandır… ÖRNEĞİN; H2 + Cl2 → 2 HCl + 44 kkal.Donanım haber ne işe yarar?
Donanımhaber, Türkiye’nin bilgisayar teknolojisi üzerine kurulan ilk web sitelerindendir. Yayın hayatına 1999 yılında teknoloji haberleri sitesi olarak başlamıştır. 2001 yılında yayıma başlayan forum bölümü, Türkiye’de hâlâ en çok tıklanan sitelerden biridir. Sitenin sloganı, “sık sık güncellenen haber sitesi”dir.Forum Donanım Haber güvenli mi?
Forum Donanım Haber güvenli mi?Güvenli ve köklü forumlardan birisi. Donanımla ilgili bir soru sorunca şanlıysan son derece bilgili arkadaşlardan yardım alabiliyorsun. Power Supply için oradan yardım almıştım.
Donanım Haber Ölücüsü ne demek?
Ülkemizdeki popüler internet sitelerinden bir tanesi olan Donanım Haber’in bir de forum tarafı bulunuyor. DH forum kullanıcıları, burada belli konular üstüne fikirlerini, yorumlarını ve bilgilerini paylaşıyorlar. DH forumu, bir de internette “Donanım Haber ölücüleri” olarak adlandırılan kullanıcılara sahip.Donanımhaber sahibi kim?
Gün Oksay – Kurucu ve CEO – donanimhaber.com | LinkedIn.Erdi Özüağ kim?
Erdi Özüağ kim?donanimhaberde fx57 takma adıyla genellikle yazılı haber editörlüğü yapan ve oldukça hızlı bir şekilde site takipçilerini gelişmelerden haberdar eden ilgili ve başarılı bir insan. mobil cihazların özelliklerini makineli tüfek gibi saymasıyla tanınır.
Donanım Haber sahibi kim?
Letgo Ölücüleri ne demek?
ölücü oldukları kadar sikicidirler, sapıktırlar ölü sikerler o derece abazalar var aralarında. vakti zamanında üzerlerinde sosyal deney yaptığım ölücülerdir. deneyin aşamalarını adım adım yazıyorum: 1- 850 lira değerinde ıbanez marka elektrik gitar letgo’ya 70 tl’den konur.Mesut Çevik Donanımhaber den ayrıldı mı?
Mesut Çevik Donanımhaber den ayrıldı mı?Mesut Çevik, dün Youtube kanalından yapmış olduğu açıklamada Donanımhaber’den ayrıldığını açıkladı. Uzun yıllardan beri takip ettiğim Mesut Çevik’e başarılar diliyorum.