AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Kimya dersi icin hangi Youtube kanallari?

Editör

Yeni Üye

Kimya dersi için hangi Youtube kanalları?​

Kimya En İyi Youtube Kanalları
- BENİM HOCAM – GÖRKEM ŞAHİN. Hocamızın detaylı, öğretici, örnekleri bol ve gayet anlaşılır anlatımı vardır.
- KİMYA HOCAM. Konu anlatım ve soru çözüm videoları bulunmaktadır.
- KİMYA ADASI.
- BİZİM HOCALAR.
- PARAKSİLEN KİMYA.
- HOCALARA GELDİK.
- KİMYA ELBİSTAN.

Türkçe hangi hocadan dinlenmeli?​

Türkçe hangi hocadan dinlenmeli?
Türkçe ve Edebiyat En İyi Youtube Kanalları
- RÜŞTÜ HOCA İLE TÜRKÇE. Türkçe için en iyi hocalardan biridir.
- TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ Kendine özgü taktikleri olan ve aklınızda kalması için birçok örneğe değinen bir hoca.
- UMUT ÖNCÜL AKADEMİ
- BENİM HOCAM – KADİR GÜMÜŞ
- EDEBİ ŞİFRELER.

Biyoloji hangi kanaldan izleyebiliriz?​

Biyoloji En İyi Youtube Kanalları
- FUNDAMENTALS BİYOLOJİ Uzun süredir bu işin içinde olan kanal, biyoloji adına önerilebilecek en kaliteli olanlardan biridir.
- BARIŞ HOCA BİYOLOJİ Güncel kanallar arasında yer almaktadır.
- SELİN HOCA.
- BEKİR AVŞAR.
- TONGUÇ KAMPÜS.

TYT Coğrafya kimden dinlenir?​

TYT Coğrafya kimden dinlenir?
Coğrafya En İyi Youtube Kanalları
- BENİM HOCAM – BAYRAM MERAL. Güzel bir ekibe sahip olan Benim Hocam kanalı Bayram hocamız ile birlikte coğrafya konu anlatımı yapmaktadır.
- KAMPÜS. Tonguç Akademi projesi olan Kampüs kanalında Coğrafya içinde konu anlatım videoları çekmektedir.
- COĞRAFYA CEPTE.

TYT Matematik hangi kanaldan izlenir?​

Matematik En İyi Youtube Kanalları
- Rehber Matematik (Her Seviyeye Uygun)
- Şenol Hoca (Basit Seviye)
- Hocalara Geldik (Her Seviyeye Uygun)
- Benim Hocam (İlyas Güneş)
- Mert Hoca (Her Seviyeye Uygun)

Kimya TYT kaç konu var?​

Kimya TYT kaç konu var?
Kimya dersi 20 soruluk TYT Fen Bilimleri testinin içinde sorulmaktadır. 7 kimya sorusu karşımıza çıkıyor. Alttaki tablodan güncel ÖSYM, YÖK ve MEB tarafından yayınlanan bilgilere göre hazırlanmış 2022 TYT Kimya Konuları ve Soru Dağılımını öğrenebilirsiniz.

Kimya dersi için hangi Youtube kanallarını tercih edebileceğinize dair verilen öneriler oldukça faydalı görünüyor. Öğrencilerin anlayışına ve öğrenme tarzına uygun olan kanalları seçerek konuları daha iyi kavrayabilirler. Kimya dersi için BENİM HOCAM – GÖRKEM ŞAHİN, KİMYA HOCAM, KİMYA ADASI gibi kanalların detaylı anlatımı ve örnekleri ile öğrencilere faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca, Türkçe ve Edebiyat dersleri için de RÜŞTÜ HOCA İLE TÜRKÇE, TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ gibi kanalların önerildiğini görüyorum. Bu kanallar da öğrencilere dil ve edebiyat konularında yardımcı olabilir.

Biyoloji, Coğrafya ve Matematik derslerine yönelik önerilen kanallar da öğrencilerin derslerini destekleyebileceği gibi konuları daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir. Fundamentals Biyoloji, Benim Hocam – Bayram Meral, Rehber Matematik gibi kanallar öğrencilerin ders çalışmalarına katkı sağlayabilir.

Son olarak, Kimya TYT sınavında kaç konunun sorulduğu konusunda da bilgi verilmiş. 2022 TYT Kimya Konuları ve Soru Dağılımı tablosu sayesinde hangi konulardan kaç soru beklenildiğini takip edebilir ve bu doğrultuda çalışmalarınızı planlayabilirsiniz. Başarılar dilerim!

Geri