Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kimpur kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kimpur kime ait?​

Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi, 1980’de Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra bir arkadaşıyla 1983’te Kimteks’i kurduklarını ve çok kısa bir sürede pazar lideri olduklarını anlattı. 2015’te ise aklındaki farklı fikirleri hayata geçirmek üzere Cavidan Karaca ile birlikte Kimpur …

Leon Mizrahi kimdir?​

1957 İstanbul doğumluyum, bekarı , bir kızım bir oğlum var. Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezunum. 1983 yılında ortağım Salvo Ozsarfati ile kurduğumuzdan bu yana şirketimiz Kimteksin eş-başkanlığını yapıyorum. Yıllar içinde daha çok iş geliştirme ve satın almaya yöneldim.
Kimpur hisse ne iş yapar?
Düzce yatırımı ile kapasitesini 200.000 tona ulaştırmayı hedeflemektedir. 45’ten fazla ülkeye ihracat yaparak sektöre öncülük etmektedir. Üretimi yapılan poliüretan sistemler ayakkabı, otomotiv, mobilya ve yalıtım / inşaat sektörlerinde kullanılmaktadır.
Kimpur halka arz ne zaman?
KİMPUR HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? Kimpur Kimteks halka arz işlemleri 20-21-22 Nisan tarihlerinde yapıldı. Hisse kodu “KMPUR” olarak belirlenen Kimteks’in talep toplama fiyatı ise 29,00 TL olarak belirlenmişti.

Kimpur ne üretiliyor?​

Kimpur, MDI prepolimer ve formüle edilmiş poliol üretiminde uzmanlaşmış yenilikçi bir şirkettir. Üretimini yaptığımız sistemler ayakkabı, otomotiv, mobilya ve yalıtım / inşaat sektörlerinde kullanılmaktadır.

Kimpur halka arz eşit mi?​

KİMTEKS POLİÜRETAN HALKA ARZ NE ZAMAN, EŞİT Mİ ORANSAL MI, HANGİ BANKALAR? Talep toplama tarihleri henüz netleşmedi ancak talep toplama süresi 2 iş günüdür. Halka arz yöntemi oransal olacak.
Kimpur halka arz oransal mı?
Talep toplama tarihleri henüz netleşmedi ancak talep toplama süresi 2 iş günüdür. Halka arz yöntemi oransal olacak.
Kimpur ne zaman işlem görecek?
Halka arz edilen Şirket payları 28/04/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 29 TL/pay baz fiyat, “KMPUR.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir.
Kimteks, 1983 yılından beri müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hammadde tedariği, teknik destek, finansal ve lojistik çözümler sunmaktadır. Plastik, kaplama, kauçuk, boya ve tekstil sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (“TSKB”) liderliğinde ve TSKB iştiraki Yatırım Finansman Menkul Değerler eş liderliğinde toplam 19 aracı kurumdan oluşan bir konsorsiyum talep toplama yoluyla yapılacak satışa aracılık edecek.
Kimpur oransal mı?
Kimteks halka arzına ilişkin tüm detayları haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz. KİMTEKS POLİÜRETAN HALKA ARZ NE ZAMAN, EŞİT Mİ ORANSAL MI, HANGİ BANKALAR? Talep toplama tarihleri henüz netleşmedi ancak talep toplama süresi 2 iş günüdür. Halka arz yöntemi oransal olacak.
Kimteks poliüretan ne is yapar?
Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu içerisinde yer alan Kimpur, 129.000 ton üretim kapasitesi ile bölgedeki en büyük kapasiteye sahip poliüretan sistem evidir. 45’ten fazla ülkeye ihracat yaparak sektöre öncülük etmektedir.

Oransal dağıtım ve eşit dağıtım nedir?​

Bazı şirketler eşit dağılım üzerinden borsaya giriş yapar. Bazı şirketler ise bu konuda oransal dağıtım üzerinden borsaya giriş gerçekleştirir. Bu sayede şirketler kendisine uygun gelen şekil üzerinden borsa ile beraber yatırım sağlar.

Geri