AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kimliksiz banka hesabi acilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kimliksiz banka hesabı açılır mı?​

Banka hesabı açmak için ilgili bankaya sadece kimlik ile başvuru yapılması yeterlidir.

Oturma izni olmayan yabancılar banka hesabı açabilir mi?​

İkamet adresi ve vergi numarasının yanında pasaport da olmazsa olmaz bir unsurdur. Banka hesabı açmak isteyen yabancı bu işlem esnasında muhakkak pasaportunu yanında bulundurmalıdır. Bazı bankalar uygulamada yabancı kişiden Türkiye’de alınmış bir telefon numarası veya adına bir fatura da isteyebilmektedir.
Banka hesabı açmak için ne gerekiyor?
Banka Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Hangi banka hesap işletim ücreti almıyor?​

Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar En Para, QNB Finans Bank. Yapı Kredi Nuvo, Yapı Kredi Bankası Cepte TEB, TEB. Albaraka Türk Katılım Bankası

Banka maaş Hesabı Nasıl Açılır?​

Şirketinizin ilgili bölümünden maaş hesabı açmak için gerekli bilgileri edinin. Anlaşmalı olan bankaya gidin. Sıra alarak maaş hesabı açtırmak için geldiğinizi söyleyin. Kimlik kartınızı hazır bulundurarak ve istenilen sözleşmeleri imzalayarak maaş hesabınızı oluşturmuş olursunuz.
17 yaşında banka hesabı açılır mı?
18 yaş altından küçük olanlar velileriyle birlikte bankalara gidip hesap açabilir.

Vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti alınır mı?​

Bu ücret, bankalar tarafından kullanım bedeli olarak alındığı gibi operasyonel hizmetler ve diğer giderlere karşılık olarak da alınabilir. Hesap işletim ücreti, vadesiz hesapta para olması durumunda müşterinin hesabından otomatik olarak kesilir.

Ziraat Bankası hesap işletim ücreti alıyor mu?​

Hesap işletim ücreti Ziraat Bankası uygulamasına göre yılda 4 kez tahsil edilmektedir. Ziraat Bankası tarafından 3 ayda bir tahsilatı gerçekleşen tutar, istisnai durumlar haricinde bütün vadesiz mevduat hesaplarından alınmaktadır.
Banka hesabı Nasıl Açılır?
Banka Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?
- Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi.
- e-Devlet üzerinden de kolaylıkla alınabilen ikametgah belgesi.
- Açık adres ve iletişim bilgileri.
- Varsa sabit bir telefon numarası, yoksa bankanın size ulaşabileceği bir cep telefonu numarası

Geri