- Konu Yazar
Kim Milyoner Olmak isterde olay?
Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla Atv ekranlarında yayınlanan ve herkesin severek takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster’de herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Yarışmaya katılan bir yarışmacı ilk soruda elendi. Elenmesinin ardından söylediği ‘Çok basitti vuruldum’ sözü herkesi şaşırttı.Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına kimler katılabilir?
Yarışmaya başvurabilmek için 18 yaşından büyük olmalısınız. *Medeni Durumunuz Nedir? *Özel Bir Yeteneğiniz var mı? *Daha Önce “Kim Milyoner Olmak İster” Mülakat Görüşmesine Katıldınız mı?
Kim Milyoner Olmak İster kurgu mu?
Kim Milyoner Olmak İster programı live (canlı ) yayın yapılan bir format değildir. Yayına sunulan programlar, daha önce hazırlanarak, teknik kurgu aşamasından geçirilmekte ve yayına öyle sunulmaktadır. Bu durum da program gerçekliğine kurgusal bir yan katmaktadır.En komik Kim Milyoner Olmak İster?
Farklı tarzı ve keyifli sohbetiyle dikkatleri üzerine çeken Ali Ermeç, Kenan İmirzalıoğlu’nu güldürdü. Kim Milyoner Olmak İster’e Eskişehir’den katılan Ali Ermeç, ilginç tarzıyla izleyenleri şaşırttı. İlkokul mezunu olduğunu ifade eden yarışmacı, okumayı çok sevdiğini dile getirdi.
Aslen Bursalı olan 40 yaşındaki yarışmacımız Melek İltaş, Uludağ Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü mezunu. Şu anda Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu’nda Görsel Sanatlar Öğretmenliği yapan Melek Hanım’ın hedefi 250.000 TL kazanarak bir ev sahibi olmak.
Kim Milyoner Olmak İster Kürt?
86 yaşındaki Abbas Ayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı oldu videosunu izle | Son Dakika Hab…
Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu sorusu?
Tıp öğrencisi yarışmacı Name Çığra Coşkun’un iki joker hakkını kullandığı soru Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı. Dördüncü soruda Coşkun’un karşısına, “1924 Anayasası’nda ve 1961 Anayasası’nda Türkiye’nin başkentinin hangisi olduğu yazar?” sorusu çıktı.Kim Milyoner Olmak İster damgasını vuran yarışmacı?
Kim Milyoner Olmak İster’in dün yayınlanan bölümünde yarışmacı Cemre Cansın Ceyhan sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayatta bir amacının olmadığını söyleyen yarışmacı, “buraya niye geldim bilmiyorum, jokerleri bile bilmiyorum” dedi.