Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kim milyoner olmak ister eskilli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kim milyoner olmak ister eskilli?​

Bu akşam yayınlanan yarışmada, Eskil’in Bayramdüğün Köyü’nden Yeter-Mehmet Keskin çiftinin kızları Merve Keskin Kim Milyoner Olmak İster’de yarıştı. Keskin ailesinin 3 çocuğundan ikincisi olan Keskin, yarışmada 2 Bin TL ödülle ayrılırken, yarışmada bütün joker haklarını kullandı.

Kim milyoner olmak ister Merve Keskin nereli?​

Aslen Aksaraylı olan ve yarışmaya Konya’dan katılan 27 yaşındaki Merve Keskin, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu.
Kim Milyoner Olmak ister Elif Üzgül?
Aslen Sivaslı olan ve yarışmaya İstanbul’dan katılan 20 yaşındaki Elif Üzgül, Medipol Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü mezunu. Şu anda İstanbul Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü öğrencisi olan Elif Hanım, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayla annesine araba satın almak istediğini söylüyor.

Merve Kahraman Kim milyoner olmak ister?​

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan Merve Kahraman, liseyi Robert Koleji’nde okuduktan sonra ABD’ye giderek 2 farklı üniversitede 3 anadal yaparak kendine hayran bıraktı. Merve Kahraman ‘Caz Yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir’ sorusuna ‘Israr beklemek, isteksiz görünmek’ cevabını verdi.

Kim milyoner olmak ister Kezban?​

Uz ailesinin 4 çocuğundan ikincisi olan Kezban, “Yarışmaya 4 Mart’ta müracaat ettim, iki gün sonra aradılar yarışmacı olabilmek benim için büyük bir sürprizdi. İstanbul’a iki kez mülakata gittim, bir de 6 kişilik jürinin karşısına çıktım, burada bilgi düzeyini ölçüyorlar, konuşmanı test ediyorlar.
Kim Milyoner Olmak ister Elif Tokatlioglu?
Doğma büyüme İstanbullu ve aslen Kastamonulu olan 25 yaşındaki Elif Tokatlıoğlu Bozan, Adnan Menderes Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunu. Eşiyle birlikte çalışan Elif Hanım, e- ticaret yapan firmalara performans bazlı danışmanlık hizmeti veriyor.
1995 Bursa doğumlu olan Berna Kahraman, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu. Mezun olduktan sonra kısa süre öğretmenlik yapan ve bazı özel sebeplerden dolayı mesleğini bırakan Berna Hanım, şu anda modellik yaparak çalışma hayatına devam ediyor.
Yarışmaya İstanbul’dan katılan 34 yaşındaki Merve Selimbabaoğulları, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Bölümünde ihtisasını tamamlayan Merve Hanım, şu anda aynı bölümde asistan hekim olarak çalışıyor.
Kim Milyoner Olmak İster Kenyalı yarışmacı?
Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’e katılan 28 yaşındaki Kenyalı Fardousa Abulahe Adone adlı yarışmacı, Kenya’dan Türkiye’ye uzanan hikayesiyle herkesin dikkatini çekti. Başarılı bir performans sergileyen yarışmacı, ikinci baraj sorusuna kadar ulaştı.

Zafer işlek Kim Milyoner Olmak İster?​

40 yaşındaki Zafer İşlek, lise mezunu.18 yıldır mehterbaşı olan Zafer Bey’in hedefi 60.000 TL kazanmak. Kazandığı parayı annesinin sağlık giderleri için harcamayı planlıyor. Mert Can Uysal ve 238 kişi daha bunu beğendi.

Elif Tokatlıoğlu bozan kimdir?​

Elif Tokatlıoğlu kaç yaşında?
elif tokatlıoğlu

Kim Milyoner Olmak İster damgasını vuran yarışmacı?​

Kim Milyoner Olmak İster’in dün yayınlanan bölümünde yarışmacı Cemre Cansın Ceyhan sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayatta bir amacının olmadığını söyleyen yarışmacı, “buraya niye geldim bilmiyorum, jokerleri bile bilmiyorum” dedi.

Geri