Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Kim Milyoner Olmak Ister damga vuran soru?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Kim Milyoner Olmak İster damga vuran soru?​

şaşırtan bir olay yaşandı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Name Çığra Coşkun’un iki joker hakkını kullandığı soru Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı. Dördüncü soruda Coşkun’un karşısına, “1924 Anayasası’nda ve 1961 Anayasası’nda Türkiye’nin başkentinin hangisi olduğu yazar?” sorusu çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster Cansın yarışmacı?​

Kim Milyoner Olmak İster’e açıklamalarıyla damga vuran 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Cemre Cansın Ceyhan, iki bin TL’lik para ödülü kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster Sakaryalı yarışmacı?​

Kim Milyoner Olmak İster Sakaryalı yarışmacı?
ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programa Sakarya’nın Sapanca ilçesinden katılan 86 yaşındaki Abbas Ayan damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak Istere damga vuran yarışmacı?​

Kim Milyoner Olmak Istere damga vuran yarışmacı?
Kim Milyoner Olmak İster’in dün yayınlanan bölümünde yarışmacı Cemre Cansın Ceyhan sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayatta bir amacının olmadığını söyleyen yarışmacı, “buraya niye geldim bilmiyorum, jokerleri bile bilmiyorum” dedi.

Kim milyoner olmak ister Baskent sorusu?​

KENAN İMİRZALIOĞLU: SEYİRCİLERİMİZ DE ANLASIN Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu “13 Ekim 1923’ten beri Türkiye’nin başkenti hiç değişmedi, hiç tartışılmadı. Sana söylüyorum seyircilerimiz de anlasın. Seyircinin de yalnızca yüzde 40’ı Ankara cevabını verdi. Buna çok şaşırdım” diye konuştu.

Kim milyoner olmak ister Doğan Zorlu?​

D şıkkını (ABD/Golden Gate Köprüsü) seçerek soruyu yanlış cevaplayan Doğan Zorlu, Kim Milyoner Olmak İster’den elendi. Çünkü doğru cevap, B şıkkı 1915 Çanakkele Köprüsü olacaktı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Kim milyoner olmak ister yarışmacısı Cemre Cansın Ceyhan buraya neden geldim?​

Kim milyoner olmak ister yarışmacısı Cemre Cansın Ceyhan buraya neden geldim?
Henüz 20 yaşında üniversite öğrencisi olan yarışmacı Cemre Cansın Ceyhan’ın sözleri sosyal medyada olay oldu. “Buraya niye geldim onu bile bilmiyorum, o kadar heyecanlıyım şu an.” dedi. İlk dört soruyu cevaplayan yarışmacı “Bunlar zeka seviyeme uygun sorular olmuş” yorumunda bulundu.

Kim Milyoner Olmak Ister’e Cemre Cansın Ceyhan?​

Kim Milyoner Olmak Ister’e Cemre Cansın Ceyhan?
Cemre Cansın Ceyhan, yarışmadaki 5. soruda ise elendi. “TDK Güncel Türkçe Sözlük’te eş anlamlısı ‘uçan top’ olan hangisidir?” sorusuna doğru yanıt olan voleybol yerine basketbol yanıtını veren Cansın, Kim Milyoner Olmak İster’e veda etti. Genç yarışmacı, 2 bin TL’lik para ödülü kazandı.
Kim milyoner olmak ister 50 bin kazanan yarışmacı?​
22 yaşındaki Halime İlçin, Kim Milyoner Olmak İster’de ne kadar ödül kazandı
Kim Milyonerdeki kadın?​
Hamide Tanır, Kim Milyoner Olmak İster’de enerjisiyle şaşırttı

Kim Milyoner Olmak İster Bursalı yarışmacı?​

Kim Milyoner Olmak İster Bursalı yarışmacı?
Aslen Bursalı olan 40 yaşındaki yarışmacımız Melek İltaş, Uludağ Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü mezunu. Şu anda Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu’nda Görsel Sanatlar Öğretmenliği yapan Melek Hanım’ın hedefi 250.000 TL kazanarak bir ev sahibi olmak.

Kim Milyoner ister Hamide tanır?​

Kim Milyoner ister Hamide tanır?
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 21 Ocak’taki yayınına konuk olan yarışmacı Hamide Tanır kendine özgü tarzıyla yarışmaya damga vurdu. 6 yaşında Almanya’ya yerleştiğini belirten Tanır hikayesini anlatırken sempatik ve ilgi çekici tavırlarıyla hem izleyenleri hem Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı.

Türkiye’nin başkenti kim?​

Türkiye’nin başkenti Ankara’dır.

Doğan Zorlu Kimdir?​

Doğan ZORLU Ekim 2019 tarihi itibariyle ise IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’ne Plasman, Reasürans, Hasar ve Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılmıştır.

Kim Milyoner Olmak İster programında yaşanan olayları detaylıca inceledim. Name Çığra Coşkun'un 1924 Anayasası ve 1961 Anayasası hakkındaki sorusu oldukça dikkat çekiciydi. Aynı zamanda Cemre Cansın Ceyhan'ın programda ve sosyal medyada yarattığı etki de büyük oldu. Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun ve diğer yarışmacıların yaşadığı şaşkınlıkları da dikkate almak gerekir.

Öte yandan, Doğan Zorlu'nun programdaki performansı ve yanlış cevabıyla elenmesi, dikkat çeken bir diğer konu oldu. Genç yarışmacı Halime İlçin'in ise 50 bin TL ödül kazanan isimlerden biri olması önemli bir detaydır.

Ayrıca, Hamide Tanır ve Melek İltaş gibi yarışmacıların da programda öne çıkan isimler arasında olduğunu görmekteyiz. Tüm bu detaylar, Kim Milyoner Olmak İster programının izleyiciler üzerindeki etkisini ve ilgisini göstermesi açısından oldukça önemlidir.

Son olarak, Türkiye'nin başkenti Ankara olduğunu ve Doğan Zorlu'nun kariyeriyle ilgili bilgileri de paylaştığınız için teşekkür ederim. Doğan Zorlu'nun yeni görevi hakkında bilgi vermeniz, katkılarınız için önemlidir. Eğer başka detaylı bilgi veya sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri